Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Şaka oldugunu biliyorum ama 10 kisi sistematik bir sekilde saldirirsa is sakadan cikmis milletin bize tavri bakis acisi degismisti kusura bakma forumdaki herkes sinyalci hepimiz zaten ekmek pesindeyiz ama toplu olarak sadece bana saldirilirsa istemeden sistematik bi operasyona donusuyor
Ben diğerlerini bilmem ben sana takılıyodum sen bana takılıyodun özelden yazıp böyle böyle desen ben değiştirirdim tavrımı yoksa biliyoruz zaten dediklerini sorun yok

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,983
18,991
113
Yazacaksın enişte şu konu bir rahatsız etti tamam diyecem o niyetle yapmadım kusura bakma diyecem konu kapanacak
Sen direk nefretle basladin işte once sen hayirdir sinan ne sinyali ne laf atmasi ne icine dokmesi diyecegine boriktirdugin konulari doktun ben gelip millet herkes saldiriyor sen bile saldirorsan is baska yere gidiyor dersem sen sinan baska dumenler ceviriyor diye daha beter gicik alirdin belki icini dokmezdin belki bi sorunun var benimle ama anlatamiyon iste

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,024
2,378
113
Şaka oldugunu biliyorum ama 10 kisi sistematik bir sekilde saldirirsa is sakadan cikmis milletin bize tavri bakis acisi degismisti kusura bakma forumdaki herkes sinyalci hepimiz zaten ekmek pesindeyiz ama toplu olarak sadece bana saldirilirsa istemeden sistematik bi operasyona donusuyor
Sinan'ım soylencek çok şey varda.neyse şuan gene susuyorum.ozelden para isteyenler kankaaa diyerek şimdi gelmiş aklınca rolde millete laf sokmaya calisiyo.ama neyse ağzımı actircak bana.eniste veya b ibaşkası lafım size deil.birine uyuz oldum şuan burda'da ona

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
134

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,783
12,239
113
134 mola sonrası sıçtıkar ama kredisi var

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
son çeyrek 27 lazım ozaman.

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,983
18,991
113
Sinan'ım soylencek çok şey varda.neyse şuan gene susuyorum.ozelden para isteyenler kankaaa diyerek şimdi gelmiş aklınca rolde millete laf sokmaya calisiyo.ama neyse ağzımı actircak bana.eniste veya bu başkası lafım size deil.birine uyuz oldum şuan burda'da ona
Forumdaki herkes uyuz olunacak tipten herkes kumarbaz ama herkese iyimser olup iyilik yapmaya calisan ben daha cok yanloslara maruz kaliyom orasi entrresan oldu iste iyilik yaptikca millet adam ditecegine yalaka demeye basladi neyse herkes icibi doktu artik dikkat ederiz her konuya

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
Forumdaki herkes uyuz olunacak tipten herkes kumarbaz ama herkese iyimser olup iyilik yapmaya calisan ben daha cok yanloslara maruz kaliyom orasi entrresan oldu iste iyilik yaptikca millet adam ditecegine yalaka demeye basladi neyse herkes icibi doktu artik dikkat ederiz her konuya
tamam sen kralsın sinan uzatma la hırt

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,484
100,049
113
Sen direk nefretle basladin işte once sen hayirdir sinan ne sinyali ne laf atmasi ne icine dokmesi diyecegine boriktirdugin konulari doktun ben gelip millet herkes saldiriyor sen bile saldirorsan is baska yere gidiyor dersem sen sinan baska dumenler ceviriyor diye daha beter gicik alirdin belki icini dokmezdin belki bi sorunun var benimle ama anlatamiyon iste
Biz burda sürekliyiz eşref o bu 3 ay durur 6 ay kaybolur bir şey söylerken ona göre söyleceksin o zaman dediğim şekil içinde tutan sensin konuşmana yansıtan sensin şimdi biz konuşunca suçlu olduk neyse boşver daha da uzatmanın manası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...