Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,922
18,977
113
Biz burda sürekliyiz eşref o bu 3 ay durur 6 ay kaybolur bir şey söylerken ona göre söyleceksin o zaman dediğim şekil içinde tutan sensin konuşmana yansıtan sensin şimdi biz konuşunca suçlu olduk neyse boşver daha da uzatmanın manası yok
Eyvallah dayi

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
135

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,818
113
Biz burda sürekliyiz eşref o bu 3 ay durur 6 ay kaybolur bir şey söylerken ona göre söyleceksin o zaman dediğim şekil içinde tutan sensin konuşmana yansıtan sensin şimdi biz konuşunca suçlu olduk neyse boşver daha da uzatmanın manası yok
Enişte bana niye laf söyledin şimdi. Kimseyle polemigi olmayan biriyim kimseyi kırmam etmem ben ne yaptım şimdi🤣

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
1500 ü duyunca kendine geldi nazlı sinan :D

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
141

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Forumdaki herkes uyuz olunacak tipten herkes kumarbaz ama herkese iyimser olup iyilik yapmaya calisan ben daha cok yanloslara maruz kaliyom orasi entrresan oldu iste iyilik yaptikca millet adam ditecegine yalaka demeye basladi neyse herkes icibi doktu artik dikkat ederiz her konuya
Mesele o değildir de uzatmaya gerek yok sinan. Enişte
Sen hariç 🤣🤣 senin yol bu kuponla bitiyor kanka
Ver 3 kişiye geç kimi düşündüysen maçlar boka sardı bak 2 cm ayak içerde diye kızılyıldız uzamadı. Yine sen bilirsin tabi de iyi para dağıttın zaten kaybedersen yazık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...