- 6,194
- 5,080
- 113
VarızArkadaşlar lütfen konu amacını aşmasın artık rica etsem sizlerden olur mu? Gelirse kupon 15k girip ödül sayısını 3 den 6 ya çıkaralım var misiniz .
VarızArkadaşlar lütfen konu amacını aşmasın artık rica etsem sizlerden olur mu? Gelirse kupon 15k girip ödül sayısını 3 den 6 ya çıkaralım var misiniz .
Eyvallah dayiBiz burda sürekliyiz eşref o bu 3 ay durur 6 ay kaybolur bir şey söylerken ona göre söyleceksin o zaman dediğim şekil içinde tutan sensin konuşmana yansıtan sensin şimdi biz konuşunca suçlu olduk neyse boşver daha da uzatmanın manası yok
Sen hariç 🤣🤣 senin yol bu kuponla bitiyor kankaBenim payimdan mi düsecen ahajajausg 😄😄😄
@Enişte bak goruyon sistematik bir sey vartamam sen kralsın sinan uzatma la hırt
Nasil yani bize yol mu verecen bundan sonra 😄Sen hariç 🤣🤣 senin yol bu kuponla bitiyor kanka
sen körmüsün başkasını kefil tutuyorsun.@Enişte bak goruyon sistematik bir sey var
Enişte bana niye laf söyledin şimdi. Kimseyle polemigi olmayan biriyim kimseyi kırmam etmem ben ne yaptım şimdi🤣Biz burda sürekliyiz eşref o bu 3 ay durur 6 ay kaybolur bir şey söylerken ona göre söyleceksin o zaman dediğim şekil içinde tutan sensin konuşmana yansıtan sensin şimdi biz konuşunca suçlu olduk neyse boşver daha da uzatmanın manası yok
Tövbe estağfurullah 🤣🤣 ödül anlaminda looNasil yani bize yol mu verecen bundan sonra 😄
Mesele o değildir de uzatmaya gerek yok sinan. EnişteForumdaki herkes uyuz olunacak tipten herkes kumarbaz ama herkese iyimser olup iyilik yapmaya calisan ben daha cok yanloslara maruz kaliyom orasi entrresan oldu iste iyilik yaptikca millet adam ditecegine yalaka demeye basladi neyse herkes icibi doktu artik dikkat ederiz her konuya
Ver 3 kişiye geç kimi düşündüysen maçlar boka sardı bak 2 cm ayak içerde diye kızılyıldız uzamadı. Yine sen bilirsin tabi de iyi para dağıttın zaten kaybedersen yazık olurSen hariç 🤣🤣 senin yol bu kuponla bitiyor kanka