- 16,201
- 3,171
- 113
ahmet bende çıldırdım amk harbi diyorum satascak biri yokmu ya gerildimValla ben çıldırdım eni sonu böyle yapmazsam catlarim yoksa
ahmet bende çıldırdım amk harbi diyorum satascak biri yokmu ya gerildimValla ben çıldırdım eni sonu böyle yapmazsam catlarim yoksa
hocam hertarafım ağrıyor yaTam olarak neresi dost. Baldır, diz, topuk.
Ben biraz dan sevmediğim birine küfür edip banlanacak normalde kimseye küfür etmem kolay kolay bu hakkettiahmet bende çıldırdım amk harbi diyorum satascak biri yokmu ya gerildim
Son zamanlarda hiç meydan dayağı yedin mihocam hertarafım ağrıyor ya
ahmet karşılıklı ne dersin puhdsaadashadBen biraz dan sevmediğim birine küfür edip banlanacak normalde kimseye küfür etmem kolay kolay bu hakketti
hocam valla yemedimde garip birşey var çözüm bulalım yaSon zamanlarda hiç meydan dayağı yedin mi
Yok kral durduk yere birbirimze niye sovelim en nefret ettiğim şey binada sovmemde bu biraydir hakediyorahmet karşılıklı ne dersin puhdsaadashad
kim hakediyor yaYok kral durduk yere birbirimze niye sovelim en nefret ettiğim şey binada sovmemde bu biraydir hakediyor
1 subhaneke 2 inna atayna oku sonra 1 aspirin al uyu dinlen birseyin kalmaz.hocam valla yemedimde garip birşey var çözüm bulalım ya
Bende kalsinkim hakediyor ya
İnna atayna 3 olsa bozar mı Arif Efendi1 subhaneke 2 inna atayna oku sonra 1 aspirin al uyu dinlen birseyin kalmaz.
Allah razı olsun hocam subhanekeyi 2 kere okusam daaha faydaalı olurmu1 subhaneke 2 inna atayna oku sonra 1 aspirin al uyu dinlen birseyin kalmaz.
söyle ya özelden söyle merak ettimBende kalsin
Kime kızdın yineBende kalsin
Yok muhterem önemsiz biriKime kızdın yine