Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 30k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,201
3,171
113
Hoca senin durumun kötüymüş o gün bir yerden duydum ama ona rağmen bizi güldürdün inan param olsa sana şuan atardım tek 90 lira var hesabta tumbette pic ettim parayı istersen atarım sana sigara filan al sevdim seni cok
hoca sevilmezmi ya valla bende 0 ım olsa atardım

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,894
18,058
113
Hoca senin durumun kötüymüş o gün bir yerden duydum ama ona rağmen bizi güldürdün inan param olsa sana şuan atardım tek 90 lira var hesabta tumbette pic ettim parayı istersen atarım sana sigara filan al sevdim seni cok
Durumlar gelip geçicidir dost, adamlık baki kalır. Düşüncen icin teşekkür ederim yine de. Gerek yok böyle şeylere. Para bir gün var bir gün yok. Varlığında da yokluğunda da aynı kalabilenlere selam olsun diyip normal muhabbete devam edelim.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,484
10,831
113
Durumlar gelip geçicidir dost, adamlık baki kalır. Düşüncen icin teşekkür ederim yine de. Gerek yok böyle şeylere. Para bir gün var bir gün yok. Varlığında da yokluğunda da aynı kalabilenlere selam olsun diyip normal muhabbete devam edelim.
Kb bakma hocam kirdiysan özür dilerim

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,201
3,171
113
geceniz güzel olsun dostlar @EşrefTEK80 kral sanadaa bol şanslar sabah uyandığımdaa burası yeşil olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...