- 3,410
- 17,819
- 113
Herkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀
Her daim haziriz puahaHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀
bol şanslar eşro sana bi kamyon şans getirdimHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀
Bol sansHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀
deme öyle kötüyü çağırmaHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀
ısınalım derken hangi anlamdaÇekim bekliyoruz gelsin başlayalım. Hem o arada da ısınalım 😀
Mekik çekelim mi jdhhdhdhsjjÇekim bekliyoruz gelsin başlayalım. Hem o arada da ısınalım 😀
Gardaşim benim iki kişiden şüpheleniyorum . Biri sen diğeri konuda yok. Eğer ki yine ilk adimda patlarsak bil ki senin duş alman lazim 🤣🤣 yoook sonuca ulasirsak ödülün şimdiden hazır 🤣🤣bol şanslar
o zman ben gidiyorumGardaşim benim iki kişiden şüpheleniyorum . Biri sen diğeri konuda yok. Eğer ki yine ilk adimda patlarsak bil ki senin duş alman lazim 🤣🤣 yoook sonuca ulasirsak ödülün şimdiden hazır 🤣🤣
Ben gelsem won olurda dışarıdan takip ediyorum benGardaşim benim iki kişiden şüpheleniyorum . Biri sen diğeri konuda yok. Eğer ki yine ilk adimda patlarsak bil ki senin duş alman lazim 🤣🤣 yoook sonuca ulasirsak ödülün şimdiden hazır 🤣🤣
insan toprağına öyle dermi kalbim kırıldıGardaşim benim iki kişiden şüpheleniyorum . Biri sen diğeri konuda yok. Eğer ki yine ilk adimda patlarsak bil ki senin duş alman lazim 🤣🤣 yoook sonuca ulasirsak ödülün şimdiden hazır 🤣🤣
baksana fakirlikten sakallar pas tutmusGardaşim benim iki kişiden şüpheleniyorum . Biri sen diğeri konuda yok. Eğer ki yine ilk adimda patlarsak bil ki senin duş alman lazim 🤣🤣 yoook sonuca ulasirsak ödülün şimdiden hazır 🤣🤣
BoldanslarHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀
Topraaam iyi birşey dedim ben sen yanlış anladın 🤣🤣insan toprağına öyle dermi kalbim kırıldı