- 10,961
- 9,614
- 113
1xbet at stake atana kadar dostDostlar parayi stake ye yatirsak odemeleri geç mi oluyor oranın bilgisi olan var mı ?
1xbet at stake atana kadar dostDostlar parayi stake ye yatirsak odemeleri geç mi oluyor oranın bilgisi olan var mı ?
dolandırıcı1xbet at stake atana kadar dost
Allah için dost bu profildeki adam kimesprinin hiçbir değeri kalmadıki o zman ahah. o değilde gece 2 nba verde bu sefer yüklü girecem 120tl kazanırsak payını alırsın simit falan
En geç 2 dakika BolşanslarDostlar parayi stake ye yatirsak odemeleri geç mi oluyor oranın bilgisi olan var mı ?
Abiii inşallah o seviyeye ulaşırsak sende direk 😀😀@EşrefTEK80 o iş bende mi😀
1xbet mi ?dolandırıcı
yes1xbet mi ?
Bugun cidden nba güzel birseyelr bulmak lazimesprinin hiçbir değeri kalmadıki o zman ahah. o değilde gece 2 nba verde bu sefer yüklü girecem 120tl kazanırsak payını alırsın simit falan
Şey yıldızlarına video çektiren siteden ne beklersinkidolandırıcı
Tamamdır. Oma göre devriye atalım burada kim nöbette diye😀Abiii inşallah o seviyeye ulaşırsak sende direk 😀😀
beni takip hele sen bi ahaha gece 120 lirayı katlıyalım ahahaBugun cidden nba güzel birseyelr bulmak lazim
Takip ettim ins 120k dir o para pauahbeni takip hele sen bi ahaha gece 120 lirayı katlıyalım ahaha
onla alakası yokta partner grubu dolandırıcı, finans birimi dolandırıcıŞey yıldızlarına video çektiren siteden ne beklersinki
120k olsa seninle beraber rolmü takip ederim ajahhaTakip ettim ins 120k dir o para pauah
Bets10 ona ne diyon bence sağlam ora ben olunca ora atarım heponla alakası yokta partner grubu dolandırıcı, finans birimi dolandırıcı
daha benim bilgimin olmadığı kaç tane dolandırıcılığı vardır kim bilir