- 24,343
- 9,643
- 113
Güzel Sayı cikti
Aramızda cenabet yoksa 170den aşağı bitmemeli bu maç artıkBurdan kayip olmaz ins
Cenabetler bitermiş esrefin 1 adımları genelde geliyor 2 3 adim da sürekli patlıyorAramızda cenabet yoksa 170den aşağı bitmemeli bu maç artık
Yani şimdi birşey diyemedm o cenabet konusuna reis 😀😀 şüpheliler var aramizdaAramızda cenabet yoksa 170den aşağı bitmemeli bu maç artık
Laa adamin konusuna gelme dunde uyarı aldin paubaHayırlı kandıller arkadaşşşlar
Geldi o cenabet pauhaYani şimdi birşey diyemedm o cenabet konusuna reis 😀😀 şüpheliler var aramizda
Etiket atma kanka ben görmüyorum zaten engelledim. Etiket atınca görünüyor 🤣🤣Laa adamin konusuna gelme dunde uyarı aldin pauba
Hahaha çok güldümYani şimdi birşey diyemedm o cenabet konusuna reis 😀😀 şüpheliler var aramizda
Aynen böyle reis aynen kimse görmeden 😀😀nasıl gidiyor eşref ben uzaktamı kalayım hala
arkadaşşaHayırlı kandıller arkadaşşşlar
tamam finalde geliyorum o zman bana etiket at dağıtıma geçerken ahahahAynen böyle reis aynen kimse görmeden 😀😀
Kandıl kutladım musluman muslumana herzaman lazımLaa adamin konusuna gelme dunde uyarı aldin pauba
Dost benim değildi yarısı etkinlilçininDun 10k kazandin bittimj para dost yine saymaya baslamissin
Valla şeytandan 1 dk önce doğmuşsun çok kurnazsin puhahahKandıl kutladım musluman muslumana herzaman lazım
Tamamdır. Ama uzaktan uzaktan göz ucu ile bizde kal 🤣🤣 sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden 😁😁tamam finalde geliyorum o zman bana etiket at dağıtıma geçerken ahahah
Bol şansHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀