- 26,398
- 16,418
- 113
3.çeyrek ilk 3dk 2 sayı çıkacak ortam buz kesecek cenabet varsa derhal burayı terkedip gusül alsın
Abi mümkünse hakani da yakalayin siz bir yerde ,birakmayin bu tarafa 🤣🤣 oyalayin biz geliyoruzGel hele senle iki muhabbet edek finalde gelirizgözler uzerimizde
Puahah3.çeyrek ilk 3dk 2 sayı çıkacak ortam buz kesecek cenabet varsa derhal burayı terkedip gusül alsın
Tamamdır bende o işAbi mümkünse hakani da yakalayin siz bir yerde birakmayin bu tarafa 🤣🤣 oyalayin biz geliyoruz
o zman kısa sürecek adımlar atman lazım birazdan damlarAbi mümkünse hakani da yakalayin siz bir yerde birakmayin bu tarafa 🤣🤣 oyalayin biz geliyoruz
Onların çaylarına uyku ilacı saldım ben güvendeyizAbi mümkünse hakani da yakalayin siz bir yerde ,birakmayin bu tarafa 🤣🤣 oyalayin biz geliyoruz
Zar atsak yine olur kazanırız gibime geliyor ama yine de o riski almayalım biz 🤣🤣o zman kısa sürecek adımlar atman lazım birazdan damlar
neyse keyifler yerinde ben kaçtım başlamadan maç bitimde woon demeye geliyorum haydi bol şans tekrardan gardaşımZar atsak yine olur kazanırız gibime geliyor ama yine de o riski almayalım biz 🤣🤣
Eywallah senin oldun camiyaya bomba dusermi ALLAH taş eder adami ✋ H.bulduk yetimlerin Babasi Esref reis attin her adim huzur olsun ne diyim pek kalamiyorum kowalamaktayim durum vahim Vole cekersin umarim gelisine 90 girer top ⚽ Bu humari tekrardan kitabini yazar altina imzani atman dilegiyle Ras gelsin 🇹🇷Ooo reis hoşgeldin.. ortama füze attın resmen . Şeref verdin
Uykular alındı NBA e kadar ayaktaızZar atsak yine olur kazanırız gibime geliyor ama yine de o riski almayalım biz 🤣🤣
Eyvallah yetim dostu eyvallah baştacisin.. her zaman bekleriz selametle..Eywallah senin oldun camiyaya bomba dusermi ALLAH taş eder adami ✋ H.bulduk yetimlerin Babasi Esref reis attin her adim huzur olsun ne diyim pek kalamiyorum kowalamaktayim durum vahim Vole cekersin umarim gelisine 90 girer top ⚽ Bu humari tekrardan kitabini yazar altina imzani atman dilegiyle Ras gelsin 🇹🇷
Ben kupona bile bakmadım dost kaçalımneyse keyifler yerinde ben kaçtım başlamadan maç bitimde woon demeye geliyorum haydi bol şans tekrardan gardaşım
Selamet hepimizin basina olsun 🇹🇷 mutlu haberlerin eksik olmasinn kuagimizdanEyvallah yetim dostu eyvallah baştacisin.. her zaman bekleriz selametle..
Yetmez takviye yap12 dal sigaram kalmış markete gitsem mi gitmesem mi , yeter mi sabaha kadar yetmez mi diye düşünmekten sarhoş oldum. 🤣🤣