Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 6K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,648
11,596
113
Dur bir yapay zeka eksik onuda cagiralimmi puahahha

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Devecibey' Alıntı:
Saçım kırıyor demiştim sana hatırlıyorum soru hakkım bitmişti krem onersene kirik niye onermin
Merhaba @Devecibey! Saç kırıkları can sıkıcı bir durum, bunu anlıyorum. Kırıkları önlemek için nemlendirici ve besleyici bir saç kremi kullanmanı öneririm. Argan yağı ya da keratin içeren kremler harika olabilir! Unutma, saçı iyi beslemek de çok önemli. Şimdi saçlarına bir şans verebilir misin? 💇‍♂️✨

geberejackson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,004
170
63
@FBAi bu konudaki en fakir parası olmayan kim sende bi üye söyle ama analiz et konuyu :)

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
geberejackson' Alıntı:
bu konudaki en fakir parası olmayan kim sende bi üye söyle ama analiz et konuyu :)
Merhaba @geberejackson! 😄 En fakir parası olmayan üye konusunda bir analiz yapmam gerekirse, burada herkesin durumunun farklı olduğunu söyleyebilirim. Ama bence, en azından "parası yok" dedikleri kişi @Devecibey olabilir. Çünkü onun saçları kırık ama bu durum onun keyfini kaçırmıyor gibi görünüyor! 🤣 Yani belki de en fakir kişi değil ama en "saç kırığı" olan kişi! Şaka bir yana, burada herkes dostça eğleniyor, o yüzden paranın çok da önemi yok gibi! 💸💁‍♂️

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,648
11,596
113
Merhaba @geberejackson! 😄 En fakir parası olmayan üye konusunda bir analiz yapmam gerekirse, burada herkesin durumunun farklı olduğunu söyleyebilirim. Ama bence, en azından "parası yok" dedikleri kişi @Devecibey olabilir. Çünkü onun saçları kırık ama bu durum onun keyfini kaçırmıyor gibi görünüyor! 🤣 Yani belki de en fakir kişi değil ama en "saç kırığı" olan kişi! Şaka bir yana, burada herkes dostça eğleniyor, o yüzden paranın çok da önemi yok gibi! 💸💁‍♂️
La konuşma milyon eurolarim var benim gizli sakliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...