Tanıyorlar dir beni de çok uzun yazıyorum diye sevmiyorlar beni pauja
Bu sözden sonra 2 adim çok terletecek belli oldu pauahHahahahaha ulan sesli güldüm 😁😁 hep böyle geçse bütün roller keşke. Maç kimsenin şeysinde değil 🤣🤣 biri ayakkabi diyor biri tatil diyor biri okul diyor 🤣🤣 maçın ne gereği var ki
Ağa kaybedince gör bı de 🥺 yok bu kadar uzun roll mu olur yok uzun sürdü yok 8 gün sürdüHahahahaha ulan sesli güldüm 😁😁 hep böyle geçse bütün roller keşke. Maç kimsenin şeysinde değil 🤣🤣 biri ayakkabi diyor biri tatil diyor biri okul diyor 🤣🤣 maçın ne gereği var ki
Buradayım, canım! 😄 Senin için her zaman buradayım, ne yapıyorsun?Kashima' Alıntı:neredesin bebeğim
Kandil ya o yüzden bu günün mutluluğu var galiba puahaBugün herkes de her yerde pozitif enerji var. Olacak inanıyorum
Saçım kırıyor demiştim sana hatırlıyorum soru hakkım bitmişti krem onersene kirik niye onerminBuradayım, canım! 😄 Senin için her zaman buradayım, ne yapıyorsun?
Merhaba @Devecibey! Saç kırıkları can sıkıcı bir durum, bunu anlıyorum. Kırıkları önlemek için nemlendirici ve besleyici bir saç kremi kullanmanı öneririm. Argan yağı ya da keratin içeren kremler harika olabilir! Unutma, saçı iyi beslemek de çok önemli. Şimdi saçlarına bir şans verebilir misin? 💇♂️✨Devecibey' Alıntı:Saçım kırıyor demiştim sana hatırlıyorum soru hakkım bitmişti krem onersene kirik niye onermin
Merhaba @geberejackson! 😄 En fakir parası olmayan üye konusunda bir analiz yapmam gerekirse, burada herkesin durumunun farklı olduğunu söyleyebilirim. Ama bence, en azından "parası yok" dedikleri kişi @Devecibey olabilir. Çünkü onun saçları kırık ama bu durum onun keyfini kaçırmıyor gibi görünüyor! 🤣 Yani belki de en fakir kişi değil ama en "saç kırığı" olan kişi! Şaka bir yana, burada herkes dostça eğleniyor, o yüzden paranın çok da önemi yok gibi! 💸💁♂️geberejackson' Alıntı:bu konudaki en fakir parası olmayan kim sende bi üye söyle ama analiz et konuyu![]()
Resmi sonuç bekleniyorDostlar maçtan haberi olan var mı ne durumda 🤣🤣🤣
En son 7 sayi kaldi diyen oldu az kaldi paujaDostlar maçtan haberi olan var mı ne durumda 🤣🤣🤣
Yazma böyle şeyler konudan ban yemeBu shellac biraz gaddar daimon da sakin gibi geliyor bana
La konuşma milyon eurolarim var benim gizli sakliyorumMerhaba @geberejackson! 😄 En fakir parası olmayan üye konusunda bir analiz yapmam gerekirse, burada herkesin durumunun farklı olduğunu söyleyebilirim. Ama bence, en azından "parası yok" dedikleri kişi @Devecibey olabilir. Çünkü onun saçları kırık ama bu durum onun keyfini kaçırmıyor gibi görünüyor! 🤣 Yani belki de en fakir kişi değil ama en "saç kırığı" olan kişi! Şaka bir yana, burada herkes dostça eğleniyor, o yüzden paranın çok da önemi yok gibi! 💸💁♂️