- 11,260
- 1,584
- 113
3 atış
Seni çok seviyorum pauahEn sevdiğim diyordun bana yalanmış hersey hwhdhd
Erhan reis sen ayarladıysan sıkıntı yokListeyi ben yaptım dağıtımı da ben yaptım kimseyi kimseden ayırmadim herkes takip etti bu rolu 4 kişi sec dedi adam seçtik bitti giti iste uzatmayın artik
Geçen öyle dedi en sevdiğim tahire bile atmadım dedi yine bi rol vardi beni secmemisti böyle aşk olmaz olsun hahdshNe kadar sevdiği varsa yazmamış 😆😆😆
İlla dünkü dede gibi saydırmsk varmış Tahirim 😆😆😆
Şaka yapıoz la sizin canınız sağolsun sanki her gün rol parasımı alıozNasıl yazdı utanmadan şak diye vurdu yüzümüze
Kanka ben dagitimci olsam sadece yakin gorduklerime atardim, hak varsa eger o hakki yerdim malesef. O yuzden bu tur seylere hic girmiyorum. Cok zor bisey adaletli olabilmek bu forum icindeEn sevdiğim diyordun bana yalanmış hersey hwhdhd
Sende hep geride kalıyon dost adamlar genç sen onların hızlarına yetişemiyorsun benim param olursa ben sana atarimGeçen öyle dedi en sevdiğim tahire bile atmadım dedi yine bi rol vardi beni secmemisti böyle aşk olmaz olsun hahdsh
20 gün foruma girmedik mülayime dm kapattırmışlar 😂😂Şaka yapıoz la sizin canınız sağolsun sanki her gün rol parasımı alıoz
En son rol parasını aylar önce @Mülayim6060 dostumuz attı burdan selam olsun 😆😆
Enazından dürüstsün Akınım helal snaa 😆😆Kanka ben dagitimci olsam sadece yakin gorduklerime atardim, hak varsa eger o hakki yerdim malesef. O yuzden bu tur seylere hic girmiyorum. Cok zor bisey adaletli olabilmek bu forum icinde