- 5,059
- 2,334
- 113
74
Istanbulnerdesn
ii geceler knkSize doyum olmaz beyler. Allah birinizi bin etsin. Herkese bol kazançlar
Kanka sen evlisin ben boşandım Allah sana yardım etsin uzaklaşmak için o hatayı bende yaptım kendi evimden kiraya çıktım zamaninda 5 sene önce 2k di kira sıfır ev bosandim evi aldık pederle kira zor işBenim cok var kanka bos evim varken inat ettigim icin 20 metre ilerde 38 k kiraya oturuyorum 😂😂
Senden çok hakketti sen yokken bu adam 50 defa adamin rolüne katıldı sen daha yenisin adam ilk kez odul aldi gözün mu kaldı yani adam yarin hastaneye gidecek belki yol parası yoktu sende petrole doğru devam et hadi ordanaynen en cok onun hkkıydı
Yav kupon yapacan ona bakıcan hemen bi gizem katıyorsun olaya 😂😂 bi 50 ayırda yarın isterizSize doyum olmaz beyler. Allah birinizi bin etsin. Herkese bol kazançlar
Valla akıllandık mi meçhul umarım akillanmisizdirSıfırladıysan ne mutlu valla önemli olan ders almak zatenn
usta en cok onun hakkıydıyı kalben soyledım biliyor musun günahımı aldın suanSenden çok hakketti sen yokken bu adam 50 defa adamin rolüne katıldı sen daha yenisin adam ilk kez odul aldi gözün mu kaldı yani adam yarin hastaneye gidecek belki yol parası yoktu sende petrole doğru devam et hadi ordan
Ahmet türkceli öde iyi geceler 😆😆Size doyum olmaz beyler. Allah birinizi bin etsin. Herkese bol kazançlar
Inanilmaz zor kanka, aralik ayinda kendi evime gecicem insallah. Her ay bosa para veriyoruz yemin ederim kirada olan herkese Allah yardim etsinKanka sen evlisin ben boşandım Allah sana yardım etsin uzaklaşmak için o hatayı bende yaptım kendi evimden kiraya çıktım zamaninda 5 sene önce 2k di kira sıfır ev bosandim evi aldık pederle kira zor iş
Ben takiliyorum öylesine üstat can sıkıntısına. Ama Ali ödül alıp ben alamazsam kahrımdan bu gece ölürüm 😂Olum sen bari etme la adam 5 kisiye 500 aticak 5 saat roll takip edicen oda secen arkadas kimse ve seni secerse alican 500u git 101 plus oyna daha iyi 😁 neyseee konu sahibinede takipcilerede bolundan sans diliyorum.iyi sabahlar