- 20,871
- 6,559
- 113
Geçmiş olsun nane limon içDaha başlamadı mı roll kardeşim. Son 5 başarısız rollde de vardım burda kazanç olursa beni dışarda bırakmayın hastayım bakamıyorum
Geçmiş olsun nane limon içDaha başlamadı mı roll kardeşim. Son 5 başarısız rollde de vardım burda kazanç olursa beni dışarda bırakmayın hastayım bakamıyorum
Düşer snaa bekle pauhaDaha başlamadı mı roll kardeşim. Son 5 başarısız rollde de vardım burda kazanç olursa beni dışarda bırakmayın hastayım bakamıyorum
Bende şaka yaptım dost pauahPozitif Sinerji yayıyoruz bu aksilik olmasın diye 😀
Bence sen ben Erhan vip listesinde olmamız lazım 😁Daha başlamadı mı roll kardeşim. Son 5 başarısız rollde de vardım burda kazanç olursa beni dışarda bırakmayın hastayım bakamıyorum
Geçmiş olsun dostDaha başlamadı mı roll kardeşim. Son 5 başarısız rollde de vardım burda kazanç olursa beni dışarda bırakmayın hastayım bakamıyorum
Öyle dost sen açım demediğin için dürüst olduğun için senin paraya ihtiyacın yokmuş gibi görüyorlar. Bu açım diyenler arkada eminim ki 20-30k tek maça basiyorlardir. Kaybedince buradan 300 500 alabilmek için kendini Afrikalı gibi gösteriyor.Aynen ole hocam doğru söze ne hacet suan bende role katıldım amacım belki rol başarılı olur bende 1 2 kupon yaparım derdi var bunun için yalan atıyorlar anlamsiz valla
Yok bu konu da o isler olmuyor kankahayırlı olsun Hadi liste kavgası bu benim ilk mesajım ama bi kavga edinde şenlensin ortam be![]()
Dost valla roll parası alanların çoğu zaten o parayla roll acmiyorAynen öyle bi konuda taş çatlasın 2-3 kişi olurdu şimdi herkes ne koparsam kar dusuncesinde 😔
Nane limon adammidirGeçmiş olsun nane limon iç
Adam mısın BurakNane limon adammidir
PuahhaAdam mısın Burak
Bu zamanda kim aç kalirkiSanki forumdan gelecek 200 - 300 olmazsa acliktan ölecek. Afrika mi burasi. Kumar parası arıyorlar dost. Bunu da ahlaki açıdan nasıl para isteyebilirim duygu sömürüsü yaparak açım diyorlar. Yav he he deyip geçeceksin. Yoksa burada hepimizin borcu harcı var hepimiz borcumuzu kumardan kazanarak telafi etmeye çalışıyoruz ama açım demek çok ayrı bir boyut. Böylelerine inanan varsa sonrasında dolandirildigini anladiginda isyan etmeye hakkı yoktur.
İhtiyacı olan adam ihtiyacım vardır demez zaten utanır ben seninde dumunu sen bana dememiş olmana rağmen biliyorum senin suan yaptığın şeyi bu konuda hiç bir adam yapamazdı o yuzden senin yerin bende çok farklıÖyle dost sen açım demediğin için dürüst olduğun için senin paraya ihtiyacın yokmuş gibi görüyorlar. Bu açım diyenlerin arkada eminim ki 20-30k tek maça basiyorlardir. Kaybedince buradan 300 500 alabilmek için kendini Afrikalı gibi gösteriyor.
Ne edebiyat yaptın sen böyle gözlerim doldu fjdjsjdjf 🤣🤣İhtiyacı olan adam ihtiyacım vardır demez zaten utanır ben seninde dumunu sen bana dememiş olmana rağmen biliyorum senin suan yaptığın şeyi bu konuda hiç bir adam yapamazdı o yuzden senin yerin bende çok farklı
Gelme şansı yüksek@EşrefTEK80
Bol şans