Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 7K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
hayırlı olsun Hadi liste kavgası bu benim ilk mesajım ama bi kavga edinde şenlensin ortam be :D

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,879
18,047
113
Aynen ole hocam doğru söze ne hacet suan bende role katıldım amacım belki rol başarılı olur bende 1 2 kupon yaparım derdi var bunun için yalan atıyorlar anlamsiz valla
Öyle dost sen açım demediğin için dürüst olduğun için senin paraya ihtiyacın yokmuş gibi görüyorlar. Bu açım diyenler arkada eminim ki 20-30k tek maça basiyorlardir. Kaybedince buradan 300 500 alabilmek için kendini Afrikalı gibi gösteriyor.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,997
9,077
113

Azad6363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,356
2,801
113
Sanki forumdan gelecek 200 - 300 olmazsa acliktan ölecek. Afrika mi burasi. Kumar parası arıyorlar dost. Bunu da ahlaki açıdan nasıl para isteyebilirim duygu sömürüsü yaparak açım diyorlar. Yav he he deyip geçeceksin. Yoksa burada hepimizin borcu harcı var hepimiz borcumuzu kumardan kazanarak telafi etmeye çalışıyoruz ama açım demek çok ayrı bir boyut. Böylelerine inanan varsa sonrasında dolandirildigini anladiginda isyan etmeye hakkı yoktur.
Bu zamanda kim aç kalirki

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Öyle dost sen açım demediğin için dürüst olduğun için senin paraya ihtiyacın yokmuş gibi görüyorlar. Bu açım diyenlerin arkada eminim ki 20-30k tek maça basiyorlardir. Kaybedince buradan 300 500 alabilmek için kendini Afrikalı gibi gösteriyor.
İhtiyacı olan adam ihtiyacım vardır demez zaten utanır ben seninde dumunu sen bana dememiş olmana rağmen biliyorum senin suan yaptığın şeyi bu konuda hiç bir adam yapamazdı o yuzden senin yerin bende çok farklı

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,489
8,625
113
İhtiyacı olan adam ihtiyacım vardır demez zaten utanır ben seninde dumunu sen bana dememiş olmana rağmen biliyorum senin suan yaptığın şeyi bu konuda hiç bir adam yapamazdı o yuzden senin yerin bende çok farklı
Ne edebiyat yaptın sen böyle gözlerim doldu fjdjsjdjf 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...