Forumdan soguttular adami kral İhanete geldik 😀 geceniz hayrolsunNerde jaldin sen yav
Forumdan soguttular adami kral İhanete geldik 😀 geceniz hayrolsunNerde jaldin sen yav
2 3 saat sonra uyananir gelir arada oluyor duBende ciddi diom trpki yoksa Eşref uyumuştur 😁😁
Eşref bey 4. Rüyasını görüyorDurum nedir
@EşrefTEK80 uykuda rol gündüz devam edecek 😊Durum nedir
🐒🐒🐒Durum nedir
bi kalp bi kere sever onun rüyası tektirEşref bey 4. Rüyasını görüyor
Uyuşma bile gelir o birazdan@EşrefTEK80 uykuda rol gündüz devam edecek 😊
Allah korusun reis düşünme öyleBu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
He bi sen eksiktin ne intiharı eniste ne haliBu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
Yeni pp lezizo olmuş erhan beyÜzerimizdeki bütün uğursuzlugun sebebi budur
😂😂Bu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
Şimdi ayıkacak siteden direkt bakiye kısmına bakar 20k görüp şöyle bi keyif sigarası yakıp son adımı yapar hedefe ulaşır 😂Uyuşma bile gelir o birazdan
Ali sen devrik cümle kurmaya mı programlısın kanki@Esreftek Aldi bahsi simdi atar Uyanikdir pusuda reis Fuzeyi atacak . Nokta hedefi bekliyor 🧿🔞🔞
Birkac gecedir düsünüyorum da küte yok atlamakla ugrasamam acısız fark etmeden bisi lazım varsa at bi taneBu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
Ateşle bakalım bi 45 lira son 5 tl kaldı bi sistem yapalımYeni pp lezizo olmuş erhan bey