- 22,413
- 7,678
- 113
Artık devamı yarına herhalde herkese bol şans
Belli kanki sürekli profil foto değiştirion psikolojin bozukBu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
İnsallah dost bakalım bu gün olacak umarımŞimdi ayıkacak siteden direkt bakiye kısmına bakar 20k görüp şöyle bi keyif sigarası yakıp son adımı yapar hedefe ulaşır 😂
100k icinmi?yoksa baska meselelermi var 100k icinse kafani sihiyim diycem ondan soruyorum 😁Bu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
Kuyumcuyu dava et dost puahh@Devecibey 1500 elmasi aldilar parasini odemediler 🤬🤬
devrik nedir broAli sen devrik cümle kurmaya mı programlısın kanki
10 lira havale param var sadeceAteşle bakalım bi 45 lira son 5 tl kaldı bi sistem yapalım
Gote 70lik rakı sısesi sokacakmıssın sıcamayınca ölüyormussun daha önce deneyen çok var forumda ama amaç farklı olabilirBirkac gecedir düsünüyorum da küte yok atlamakla ugrasamam acısız fark etmeden bisi lazım varsa at bi tane
@karkar92 günde 3 posta intihar ediyorBu sıra ciddi ciddi intiharı düşünüyorum daha önce deneyip ölmeyen varsa söylesinde biz deneyip rezil olmayalım
0 tl at la oda gitsin10 lira havale param var sadece
100k için cana mı kıyılır dost benim canım kıymetli en az 5M eder100k icinmi?yoksa baska meselelermi var 100k icinse kafani sihiyim diycem ondan soruyorum 😁
Yok dayı cok acır mk acısız lazım hissettirmedenGote 70lik rakı sısesi sokacakmıssın sıcamayınca ölüyormussun daha önce deneyen çok var forumda ama amaç farklı olabilir
Zehir iç uykuya dalYok dayı cok acır mk acısız lazım hissettirmeden
ohooo hem ayranım dökülmesin hem 70lik girmesinYok dayı cok acır mk acısız lazım hissettirmeden
Bu hayat yaşanmaz dayı 😁100k icinmi?yoksa baska meselelermi var 100k icinse kafani sihiyim diycem ondan soruyorum 😁
@ Zengin olur umarim onun parasiyla 👏 ufakci bsknKuyumcuyu dava et dost puahh
Benim tam 5 borcum var ama ben intihar etmiyorumBu hayat yaşanmaz dayı 😁
Uyuşturucu iğne vur aklına yattiysa hissetmessinYok dayı cok acır mk acısız lazım hissettirmeden