- 5,264
- 1,275
- 113
Adama bak resmen bonanzada freespin karşılığında beni sker misin demiş aq
😂Parasını verdik sadece istanbuldan bi arkadaş lazım onu arıyoruz sabahtandır
Bu lavuk neye bağırıyor ole![]()
Berkay Çolakoğlu on Instagram: "2015 yılında, yirmi yılı aşkın bir süredir devam eden aksiliklerden sonra, Çinli sanatçı Cai Guo-Qiang nihayet hayat boyu süren hayalini gerçeğe dönüştürdü: Gökyüzü Merdiveni’ni helyum balonuyla gökyüzünde asılı duran 500 metrelik ateşli bir yol. Ancak bu göz alıcı bir sanat eserinden çok daha fazlasıydı; son derece kişisel bir veda idi. Cai, 100 yaşındaki büyükannesinin FaceTime üzerinden bu ana tanıklık edebilmesi için tam zamanında, memleketi Quanzhou’da şafak vakti gizlice fırlattı çünkü büyükannesi çok zayıftı ve katılamadı. Bir ay sonra hayatını kaybetti. Patlayıcı sanat eserleri ve Pekin Olimpiyatları havai fişekleriyle dünya çapında tanınan Cai, eserlerinde yıkımı ve yaratımı harmanlıyor. Çocukluk döneminde tasarlanan Gökyüzü Merdiveni, hava koşulları, teknik sorunlar ve güvenlik kısıtlamaları nedeniyle üç kez (İngiltere, Çin ve ABD’de) başarısızlığa uğradı. Ama asla pes etmedi. 15 Haziran 2015’te merdiven nihayet göğe yükseldi ve iki dakikadan biraz fazla sürdü. Şöhret veya gösterişle ilgili değildi; onu büyüten kadına sessiz, şiirsel bir sevgi hediyesiydi. Bir yıl sonra, hikâye Netflix belgeseli Sky Ladder: The Art of Cai ile anlatıldı. #reels #kesfetteyiz #keşfet #mizah #komedi"
18K likes, 62 comments - ilahiberkk on March 24, 2026: "2015 yılında, yirmi yılı aşkın bir süredir devam eden aksiliklerden sonra, Çinli sanatçı Cai Guo-Qiang nihayet hayat boyu süren hayalini gerçeğe dönüştürdü: Gökyüzü Merdiveni’ni helyum balonuyla gökyüzünde asılı duran 500 metrelik ateşli...www.instagram.com
Uyudu dost yoksa çoktan gelmiştibu arada eşref harbi uyudu galiba
Kral Allah için kaçıncı sınıfta okulu terk ettin lo bu nasıl yazma puahah ben hicbirsey anlamıyorum yazdiklarindan
Diline saglık wallahi helal sana hakkini helal et abi 🇹🇷🧿 bukadar detayli ugrastıgin icin tlf ekran kırık arkadaslarAli yazarın mesaj tahlili.
@: etiket atmaya çalismis ama başaramamış.
Sa: selamın aleyküm kısaltması.
Yetimlerin Babasi : konu sahibi Eşrefe gönderme yapmış, ince bi şaka yapmiş diyelim.
Cemaatin Alayi yanında Daim olsun: Destek mesajı vermiş.
Bayram yeri Ortalik: Sevincini paylaşmış burada.
Yuru durma sen hic: Motive etmeye çalışmış.
Nazar boncuğunu da kültürü gereği kötü ruhları kovmak ve başarısının bozulmaması için temenni sembolü olarak koymus.
Hoca sen bu toplara girme çarpılırsın😆😆😂😂😂Yanlış anlama yazmış bi de zaten yanlış anlasa daha kötü ne yapabilir ki.
Sana Bir telefon alalım kanka bizDiline saglık wallahi helal sana hakkini helal et abi 🇹🇷🧿 bukadar detayli ugrastıgin icin tlf ekran kırık arkadaslar
hocaların yakından ilgilendigi bir konudur escinsellik ensest ve pedo @Malatyali44 senin harici sakallalılardan bahsediyorum meclisten dısarı sen alınmaHoca sen bu toplara girme çarpılırsın😆😆
Bu mesajı kime atarsa onu zinadan soğutur, bu melun hayra giriyor bi anlamda.Hoca sen bu toplara girme çarpılırsın😆😆
Şimdiden yürümeye başla o zaman iş yerin uzaksaŞans yok ki
Saat 10 da işe gidecem yol param yoktu
Dedim eşref reisi takip edek belki yol parası çıkar
Reiste uyuya kaldı
Ben yatar artık
Rolün İnşallah başarılı olur @EşrefTEK80
Uyuyakalmıştır uyanır gelir birazdanbu arada eşref harbi uyudu galiba
bi o eksik hayatımızda@Erhan2121 sitelerde kredili bakiye olayı olsa senetli Türkiyenin yüzde 80 i kumardan intihar eder 😆😆😆
Harbiden ole ulke resmen batmış pauha@Erhan2121 sitelerde kredili bakiye olayı olsa senetli Türkiyenin yüzde 80 i kumardan intihar eder 😆😆😆