- 10,626
- 2,103
- 113
La taktınız dağıtımciya adam belki kendi ulasacak
Yetmez bu para puahaKimseye para yok ahmetin faturayı ödicez demi ahmet @AnthonyEdwards 😆
Dost ufugun rolden kazandım sogara Alacam 300 işini görür mü450 tl var mı kanka acil lazım
Turk bayrağı yokHelal be 🏳🇦🇩🇧🇪🇧🇧🇦🇹🇦🇸🇦🇱🇦🇪🇧🇬🇧🇱🇧🇬🇨🇷🇨🇻🇩🇪🇩🇲🇨🇲🇬🇳🇬🇷🇬🇾🇭🇳🇪🇺🇬🇮🇱🇹🇱🇨🇱🇾🇱🇺🇲🇨🇰🇿🇰🇷🇰🇾
Ne etmiş faturaya ek iphone mu çakmış 😆😆Yetmez bu para puaha
@tahir1603 won beEvet beyler dagitm bende konudaki herkes bana iban atsın
Ondan bende zaten 450 alcan diye 450 lazım diye dedim biri bana çekilişten çıkan parayı atar mısın dedi böyle net bi şekilde tanımam etmem 😂Dost ufugun rolden kazandım sogara Alacam 300 işini görür mü
5k kaldı 5k için kripto hesabım dahil haczetmekle tehdit ediyo beni koca hukuk bürosu 🤣Kimseye para yok ahmetin faturayı ödicez demi ahmet @AnthonyEdwards 😆
Birazdan dost tetikte olKarışmadı mi halen buralar. Karışınca bi etiket atıp haber edin bana.
Ermenimisin sen bro 🇹🇷🇹🇷Helal be 🏳🇦🇩🇧🇪🇧🇧🇦🇹🇦🇸🇦🇱🇦🇪🇧🇬🇧🇱🇧🇬🇨🇷🇨🇻🇩🇪🇩🇲🇨🇲🇬🇳🇬🇷🇬🇾🇭🇳🇪🇺🇬🇮🇱🇹🇱🇨🇱🇾🇱🇺🇲🇨🇰🇿🇰🇷🇰🇾
Türk bayrağını alet eder miyim böyle şeylereTurk bayrağı yok
her an karışabilir.Karışmadı mi halen buralar. Karışınca bi etiket atıp haber edin bana.
HahahahahhahahahaErmenimisin sen bro 🇹🇷🇹🇷
Kanka onu nasil.yaptin djdkddkkd
Avukata düşeceğine 5 kişiden dayak ye daha iyi valla bu devirde 😆😆5k kaldı 5k için kripto hesabım dahil haczetmekle tehdit ediyo beni koca hukuk bürosu 🤣
Yok ysYinemi uyudu esref pauah