- 5,056
- 2,333
- 113
Öyle mal varlıgından bahsetme kimseye 🤣 tv var dedin baron sandı@Nihat5561 kardeşim bana niye iban atiyon
Öyle mal varlıgından bahsetme kimseye 🤣 tv var dedin baron sandı@Nihat5561 kardeşim bana niye iban atiyon
Adamı avukat tehtit etmiş bacanak psikoloji bozuk 😆😆Özür dile bide utanmazsan
TskDostlar birazdan 5 kişiye ulaşıyoruz. Buradan bilgi geçeceğim. Herkesin emeğine yüreğine sağlık
Kardeşim @tahir1603 yazmışsın ya dağıtımcı benim herkes IBAN yazsın diye@Nihat5561 kardeşim bana niye iban atiyon
Banka hesabım aynı görüşte değil maalesef bende iban istediler sandımSeni paralı görmüş tahir 😆😆
Borç değilde ben kendimi borçlu hissediyorum oyle diyimYok be şaka takıldım borcun varsa hiç hatırlamıyorum normalde unutmam 😂
Ben gelen aramaları kapattım tehdit edemiyor 😂Adamı avukat tehtit etmiş bacanak psikoloji bozuk 😆😆
Esrefin dm kapalı kime atsın adam.@Nihat5561 kardeşim bana niye iban atiyon
😂🤣😂🤣😂@Nihat5561 kardeşim bana niye iban atiyon
Hahdhhhshshhwhs nerde dedim onu demem öyle bisi farklı konudur oKardeşim @tahir1603 yazmışsın ya dağıtımcı benim herkes IBAN yazsın diye
Esreften sonra en zengin o cünkü 🤣Esrefin dm kapalı kime atsın adam.
Akın dedi akını sen sandı 🤣Hahdhhhshshhwhs nerde dedim onu demem öyle bisi farklı konudur o
Başka numaradan aramıyormu denyolarBen gelen aramaları kapattım tehdit edemiyor 😂
Var tapu ğzerime oraya şerh koyup beklesinler işte elbet satılır biz 5 senedir bekliyoruz 😂Başka numaradan aramıyormu denyolar
Kardeşim yalvarıyorum prenses çevirmeme vesile ol@zingayazorsor senin yan hesap mı kardeşim öyle diyorlar
İban atınca yetersiz bakiye k bakma yazaydın 😆😆Banka hesabım aynı görüşte değil maalesef bende iban istediler sandım
Ben demedim ki oyle bisey tahir büyü mü ne yapti alintida oyle gozukuyo dkdkdkdkAkın dedi akını sen sandı 🤣