- 21,957
- 18,162
- 113
Metin hocam nerede dost. Konuda Yönetime bilgi veren sorumlu vatandaş yok.Puauha ben sıramı saldım eniste pauha
Metin hocam nerede dost. Konuda Yönetime bilgi veren sorumlu vatandaş yok.Puauha ben sıramı saldım eniste pauha
Dün numarami istemiştin demi senAz kaldı evi satıp burda kasa 1 milyon TL diye rol acicam 1.05 e vurup vurup hergun cekicem karı yarisini knedime yarisinida forumda dagiticam fakir gurabaya
Bende 30 oldum 7 yas varmış bundan sonra sana dayı diyecem puaha37 abem 😆😆
Adamın iyi nşyetini suistimal ediyorlarbıkar çok yazıyolar kim olsa yazarlar farketmez mülayim mi aliymiş her gün roll açarsan
Sen istediğini de Erhanım sana serbestBende 30 oldum 7 yas varmış bundan sonra sana dayı diyecem puaha
AhahahDün numarami istemiştin demi sen
Allah'a emanet Akın selametleBeyler herkes kendine iyi baksin bu gecede iyi kotu gulduk muhabbet ettik, opuyorum hepinizi iyi geceler/ iyi gunleeeer
Nba sorumlu bakanı @akin1996Ol şans arkadaslar bu arada Toronto maçı ne olur bilgisi olan var mı basket maçı hakkında
Çalışıyor uyuyor sabah ise giderken konulara bakıyor eger ters giden şeyler varsa raporluyorMetin hocam nerede dost. Konuda Yönetime bilgi veren sorumlu vatandaş yok.
eyv senin de gecen güzel olsunBeyler herkes kendine iyi baksin bu gecede iyi kotu gulduk muhabbet ettik, opuyorum hepinizi iyi geceler/ iyi gunleeeer
2 saate gel won niyetineBeyler herkes kendine iyi baksin bu gecede iyi kotu gulduk muhabbet ettik, opuyorum hepinizi iyi geceler/ iyi gunleeeer