Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 7K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
adaletine güvenmiyorsanız katılmıycaksınız beyler 2 kez dağıtım yapıldı bu konuda ilkinde bize çıkmadı hiç kimse adalet yok demedi eşref hep roll açıyr kazanan oluyor kazanamayan oluyor bunları yazanlar bu adam yarın roll açtığında gelmeyecek mi?

Alidgc27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,285
361
83

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,039
482
83
adaletine güvenmiyorsanız katılmıycaksınız beyler 2 kez dağıtım yapıldı bu konuda ilkinde bize çıkmadı hiç kimse adalet yok demedi eşref hep roll açıyr kazanan oluyor kazanamayan oluyor bunları yazanlar bu adam yarın roll açtığında gelmeyecek mi?
Tamam hep sen kazan istemiyom ben kazanırsamda sana göndereyim

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,852
1,434
113
İnanmıyorum buradaki dagitimlara hepsi komplo liste yok kura yok admin yok kazanan kafasına göre hep aynı kişilere veriyor bizde her zman ki gibi aynı ciğer bekliyoruz kapıda ...
Allah büyük bugünler de gecer

Passion90

No mercy.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,841
23,586
113
Kendi parasına kıyamayıp, etkinlik açmayıp şikayet edenler . Bi zahmet sizde roll vs etkinliği yapın da piyasanız olsun. Ödül alanlar içinde geçerli. Çamur atmaya gerek yok. Kimse çocuk değil. Eşref epey dağıtım yaptı. Adamın hakkını yemeyin

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
herkese iyi forumlar. Akşam bende bu parayı roll yaparm orda görüşürüz.

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
Kendi parasına kıyamayıp, etkinlik açmayıp şikayet edenler . Bi zahmet sizde roll vs etkinliği yapın da piyasanız olsun. Ödül alanlar içinde geçerli. Çamur atmaya gerek yok. Kimse çocuk değil. Eşref epey dağıtım yaptı. Adamın hakkını yemeyin
hay ağzın bal yesin

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,852
1,434
113
Yapti ve yapıyor ona laf etmiyorum ama hep aynı kişilere yani boşuna uykusuz kalıyoruz

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,635
6,372
113
Adam o kadar para dağıtıyor hala adama hesap sorar gibi cevaplar veriyorsunuz dostlar kendinize gelin yaptığınız adama ve kendinize ayıp cevapları okuyorum iki saattir yasinizdan başınızdan utanın Adama helal olsun kesene bereket deyip geçmek cok mu zor demekki sizden daha fazla takip edenler kazanmış ödülü bende büyük bir bölümde takip ettim rolü ama ful şekilde edemedim ve şuan çıkanlar her geldiğimde takip edenler di @Enişte gayet adil davranmış kendinisi tebrik ederrim not: BEN KAZANMADİM... bence konuda artık kapanmali @EşrefTEK80 kesesine bereket...

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,039
482
83
Bak bu konuda haklısın benim param benim roll açanlarınkide benim mantığı doğru değil . Ama madem açılmış böyle bari biraz adil olunsun

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Bu konular hep böyledir almayan her zaman darılır ya da laf söyler sen isyanı kafana ya da kaderine yap kardeşim ne diyelim
niye ben 300-500 alamadım diye moralim bozuluyor sağlıklı sıhhatli adamım niye dünyam yıkılıyor gibi tepkiler veriyorum de senin sorunun orda onu hallet bak nasıl roller akacak ne yapacak adam kurban mı kesecek buraya illa birileri alamayacak bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...