- 49,330
- 54,139
- 113
Sensiz rolmu olur dost nereye puaabben gidiecm ya uykum var az geyik yapayım diye geldim
Sensiz rolmu olur dost nereye puaabben gidiecm ya uykum var az geyik yapayım diye geldim
Hoşbuldum hocam teravih de gene ön saftaydınız sizi örnek alıp bende ön safa geldimHosgeldin komutanim
Kısa tut rolu ceyrek bahıslerı olsunHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Bizim kaybettiğimiz savaş yok kardeşim be ayıptır eşrefin huzurunda yapmayın bari puhhaLosers hkmet erhan
Gusüllü Joe hepsine yeter
o işi yeni hallettim bn ya abestliyim knkamLosers hkmet erhan
Gusüllü Joe hepsine yeter
Ramazan ramazan yazdığı şeylere bak erhanın cenabet felan diyor kahrımdan ölcemBizim kaybettiğimiz savaş yok kardeşim be ayıptır eşrefin huzurunda yapmayın bari puhha
Hocaya mazallah birsey olursa hocanın yerine gecmen lazim o yuzden ön saf risklidir arka saflarda durmak daha iyidir puahaHoşbuldum hocam teravih de gene ön saftaydınız sizi örnek alıp bende ön safa geldim
İğne ucu kadarda mı yer bırakmadıno işi yeni hallettim bn ya abestliyim knkam
sabah iş var erken kalkcam bilmessin senSensiz rolmu olur dost nereye puaab
Erhana sor bakayım Ramazan olduğunu biliyor mu puhahRamazan ramazan yazdığı şeylere bak erhanın cenabet felan diyor kahrımdan ölcem
Sorsak ramazan kim di ya dicekErhana sor bakayım Ramazan olduğunu biliyor mu puhah
@AllanSaintMaximin i etiketler sorsak puahhaSorsak ramazan kim di ya dicek
Doğru en son ne zaman çalıştım onu bile unutur olduk pauhasabah iş var erken kalkcam bilmessin sen
Yok yeni öğrendim pauahErhana sor bakayım Ramazan olduğunu biliyor mu puhah
Bende 6.5 da kalkcam da ama mecbursabah iş var erken kalkcam bilmessin sen
Ben gelim miSensiz rolmu olur dost nereye puaab
mümkün değil kalmadı hemen check edelim mesela boston yener bugün sonucu bilmiyorum ne olduİğne ucu kadarda mı yer bırakmadın
Konu sahibi ben değilim ki neden bana soruyorsun esrefin kapısı herkese açık pauhaBen gelim mi