- 21,686
- 6,868
- 113
Kaç gösteriyorumSen 43 yaşında mısın
Kaç gösteriyorumSen 43 yaşında mısın
eskiden alırdık fanatik idda bültenini hafta sonu ders çalışırdık saatlerce puan durumuna bakardık vs yinede yatırdıkGaste mi kaldı hala okuyan varmi puaha
Gaza gelip attıydık ya kimseye göstermeBende var tam bir Bozkurt biyuklisin abi puhahaha
Kaçtım . gösterme 😁 43 yaşında ki adama kanka diyoruz. Forum bizim algımızı bozdu 😅Kaç gösteriyorum
Hepimiz kardeşiz😂Kaçtım . gösterme 😁 43 yaşında ki adama kanka diyoruz. Forum bizim algımızı bozdu 😅
Bol şanslarHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Yok abi sadece aramizdaGaza gelip attıydık ya kimseye gösterme
Amca diyeyim sana ben Garanti olsun 😂Hepimiz kardeşiz😂
Sen kaç yaşında bir çıtırsınAmca diyeyim sana ben Garanti olsun 😂
Bol şanslarHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
36 yaşındayım çıtır değilim ama kemiklerden çatır çutur ses geliyor artık 😂Sen kaç yaşında bir çıtırsın
Benim kulaklar o sesleri de duymuyor pek36 yaşındayım çıtır değilim ama kemiklerden çatır çutur ses geliyor artık 😂
Bol şansBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 944756
Bol şans dostBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 944756