- 3,410
- 17,819
- 113
Herkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Tebrikler abi bol şanslarHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Sahurlukmu dostHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
bol şanslar yoldaş eşrefHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Bol sanslarHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Bol şanslar kralHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Bıkmadın mı nba den puahh bol şansHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Bol şanslar bu sefer olsun dostum
Ya o beni bitirecek ya ben onu 🤣🤣Bıkmadın mı nba den puahh bol şans
Bu sefer olsun dost bol şanslarHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim
Seri şekilde 3 katı yap kaç puahah bugün sen bitir bariYa o beni bitirecek ya ben onu 🤣🤣
Bolsanslar dostHerkese tekrar iyi akşamlar dostlar.. 1 k yı baskette 2 saat olmadan 11 katı yaptım. Ama 10k yı 3 katı bile yapamıyoruz nerde sorun anlamadım 😀😀. Çekim gelince NBA saldiralim