- 10,605
- 8,670
- 113
44 yaşında açıktan okursun eyvallahda 15 tatilde caliscakmis falan hikayeOkumanın yaşı yoktur dost
44 yaşında açıktan okursun eyvallahda 15 tatilde caliscakmis falan hikayeOkumanın yaşı yoktur dost
Niye şikayet edin gerekirse TC onayı yaparim44 yaşında açıktan okursun eyvallahda 15 tatilde caliscakmis falan hikaye
TC onayı yapmak zor birşey değil kiReis bu benim TC onayliyim ben niye böyle yspin
Tamam reis boşa şikayet etme kanıtların adminlere herşeyi daha düne kadar Ahmet diyordun bugün bunu yapiyonTC onayı yapmak zor birşey değil ki
Benmi diyordum 🤣🤣🤣Tamam reis boşa şikayet etme kanıtların adminlere herşeyi daha düne kadar Ahmet diyordun bugün bunu yapiyon
İşte bilmeyen ins konuşur beni. Bilen bilirOkumanın yaşı yoktur dost
Kim bilir seni bilenler kimmiş acaba 🤣🤣İşte bilmeyen ins konuşur beni. Bilen bilir
Tamam reis işine bak @Shellac taciz ediyor beniKim bilir seni bilenler kimmiş acaba 🤣🤣
sen zaten hep açsın victorosimheni geçtin bu konudaEşref baba inşallah kazanıyordur yetimler hep ac
NedenUsta bu profil sana hiç yakışmıyor bence değiştir
Babalar aç olmaz çünkü
Ne diyon velet adamın rolüne gelmiş abuk subuk konuşuyonuzBide ekran görüntüsü almış allahsiz bari indirseydi
He yav bunu kastetmiyom abi cevap k dengesiz konuşanlar var adamları durduk yere insana buladiyorlarNe diyon velet adamın rolüne gelmiş abuk subuk konuşuyonuz
Profil resmimden herşeye neler söyleniyor ayrıca ben kimseye birşey demedim Eşref için burda rol takip ediyorumHe yav bunu kastetmiyom abi cevap k dengesiz konuşanlar var adamları durduk yere insana buladiyorlar
Öyle çok var İki Duman alıyorum gülüp geçiyorum 😄He yav bunu kastetmiyom abi cevap k dengesiz konuşanlar var adamları durduk yere insana buladiyorlar