Bende demin başka konuda gördüm bunu ben bu forumda rütbe sahibiyim diyordu puahaÖyle çok var İki Duman alıyorum gülüp geçiyorum 😄
Bende demin başka konuda gördüm bunu ben bu forumda rütbe sahibiyim diyordu puahaÖyle çok var İki Duman alıyorum gülüp geçiyorum 😄
SaplaBende demin başka konuda gördüm bunu ben bu forumda rütbe sahibiyim diyordu puaha
Sapladik dost puaha
Yüzün gülüyor Parayı bulmuşsun herhaldeSapladik dost puaha
He valla
Ana sayfaya baksana dost ben hariç tüm dostlarım konu acmis puahaYüzün gülüyor Parayı bulmuşsun herhalde
Bunların çoğu ayarli iste dost o son 2 gelmiyorBak son 2 kaldı 5.000 liraya alacağım Ekli dosyayı görüntüle 907409
Sağlık olsun s***** et Sıkma canını para gelir giderAna sayfaya baksana dost ben hariç tüm dostlarım konu acmis puaha
Bakalım kısmet çeviriyoruz belki gelirBunların çoğu ayarli iste dost o son 2 gelmiyor
Ayenn gelir gider valla zaten paramız yok diye de üzülmenin anlami yok sonuçta olur elbetSağlık olsun s***** et Sıkma canını para gelir gider
Senin kısmetin var bugün snaa cekilis çıkmıştı galiba puahaBakalım kısmet çeviriyoruz belki gelir
Aynen öyle Ben takmıyorum sen beni biliyorsun Günlük 500 bin lira aldığım zaman çekiliyorum keyfime bakıyorum ne uğraşacağım a**** Kağıt parçasıyla ihtiyacım olmasa Onunla da uğraşmam 😄Ayenn gelir gider valla zaten paramız yok diye de üzülmenin anlami yok sonuçta olur elbet
Evet KralSenin kısmetin var bugün snaa cekilis çıkmıştı galiba puaha
DogruSağlık olsun s***** et Sıkma canını para gelir gider
Ne zaman gelir acaba gözlerim uasariyor uykusuzluktanNeyse Eşref'in konusunu kirletmeyelim bayağı bir muhabbet ettik hakkını helal etsin
Niye Gözünüz onu arıyor ki yatın Kardeşim yol açtığı zaman gelir takip edersiniz neden peşine düşüyorsunuz ki adamın Ben onu anlamadımNe zaman gelir acaba gözlerim uasariyor uykusuzluktan
Ayenn millet yetinmiyor iste sabah başlıyorlar mesaiye her konuda varlar valla çok garip insanlar var bende forumu aktif kullanan biriyim ama rollere sevdiğim adam olmadımi katılmıyorum vallaAynen öyle Ben takmıyorum sen beni biliyorsun Günlük 500 bin lira aldığım zaman çekiliyorum keyfime bakıyorum ne uğraşacağım a**** Kağıt parçasıyla ihtiyacım olmasa Onunla da uğraşmam 😄