Sana yazdım tama
Sana yazdım tama
Şu çekim meselesi miYok la abi şimdi dolandirilmadim dün yazdım o olay iste
Hepimizin bi dolandiricisi var forumda yönde hep helal ettim biraz safız galibaHe valla ihtiyar
EvetŞu çekim meselesi mi
Hee bende bugünkş başka sandımSana yazdım tama
Yok birdaha malmiyim ben yokki rol takip ediyoruz paran olada rol takip edesen dur birdaha sovum onaHeee
Hee bende bugünkş başka sandım
Parası olan roll takşo ediyorsa onun ben beyniniYok birdaha malmiyim ben yokki rol takip ediyoruz paran olada rol takip edesen dur birdaha sovum ona
Kapat o mevzuyu gitsin kimse 2 3 kuruş para ile zengin olmaz bosver Allah indan bulsunlar bundan sonra daha dikkatli olYok la abi şimdi dolandirilmadim dün yazdım o olay iste
Şuan 200 lram olsun rolli bırakırım puajajaYok birdaha malmiyim ben yokki rol takip ediyoruz paran olada rol takip edesen dur birdaha sovum ona
Devami pauahParası olan roll takşo ediyorsa onun ben beynini
Dost kimler değilki en kralı bile potansiyel dolandırıcı olabilir kumarbaz adama güven olmaz daha Allaha şükür kimsenin 1 tlsi kalmadı bizde kalmasında Allah bu kumarın belasını versin
Eyw abi neyse banlanmiyak konudan para lazimKapat o mevzuyu gitsin kimse 2 3 kuruş para ile zengin olmaz bosver Allah indan bulsunlar bundan sonra daha dikkatli ol
Aynen öylenversin sonuna kadar mesele dolandırıcı olması değil yüzsüz olması da var tabi dostDost kimler değilki en kralı bile potansiyel dolandırıcı olabilir kumarbaz adama güven olmaz daha Allaha şükür kimsenin 1 tlsi kalmadı bizde kalmasında Allah bu kumarın belasını versin
Adam adam kral adamDost kimler değilki en kralı bile potansiyel dolandırıcı olabilir kumarbaz adama güven olmaz daha Allaha şükür kimsenin 1 tlsi kalmadı bizde kalmasında Allah bu kumarın belasını versin
Ayenn oleEyw abi neyse banlanmiyak konudan para lazim
Abi o Alkan paranı vermedi demi dahaDost kimler değilki en kralı bile potansiyel dolandırıcı olabilir kumarbaz adama güven olmaz daha Allaha şükür kimsenin 1 tlsi kalmadı bizde kalmasında Allah bu kumarın belasını versin
Bende oParası olan roll takşo ediyorsa onun ben beynini
Çok doğru kumarbazin sözü parayı görene kadar parayla sınanmayan a lafi kolay agaDost kimler değilki en kralı bile potansiyel dolandırıcı olabilir kumarbaz adama güven olmaz daha Allaha şükür kimsenin 1 tlsi kalmadı bizde kalmasında Allah bu kumarın belasını versin
Anladın sen puajajahDevami pauah
Bu kadar da fakirlik nedir puahaŞuan 200 lram olsun rolli bırakırım puajaja