- 20,959
- 17,528
- 113
Sırtlan eklermisinÇakal = Wasil = Apo
Sırtlan eklermisinÇakal = Wasil = Apo
Kesene bereket kralÖdeme gelince 5 kişiye özelden ulaşılıp dm grup oluşturulacak. Herkese bol şanslar dostlar.. akşam yine devamm. @Daimon @Shellac kilit reisEkli dosyayı görüntüle 945503
Kardeşim sen benim ismimi ver sonra ibanına bak rahat olmsj atilmiyor ki wallahimi dogrumu diyorsun
Şansın daim olsun tek dostÖdeme gelince 5 kişiye özelden ulaşılıp dm grup oluşturulacak. Herkese bol şanslar dostlar.. akşam yine devamm. @Daimon @Shellac kilit reisEkli dosyayı görüntüle 945503
Kesene bereket DARDA zorda kalmayasin muradin.yerine gelsin @EşrefTEK80 ne diyim wallahi dilegin kabul olsun herneyseÖdeme gelince 5 kişiye özelden ulaşılıp dm grup oluşturulacak. Herkese bol şanslar dostlar.. akşam yine devamm. @Daimon @Shellac kilit reisEkli dosyayı görüntüle 945503
Yok ondan var sağlam 1 tane daha oraya alamıyoruz 😄Sırtlan eklermisin
Betkolik hızlı öderÖdeme gelince 5 kişiye özelden ulaşılıp dm grup oluşturulacak. Herkese bol şanslar dostlar.. akşam yine devamm. @Daimon @Shellac kilit reisEkli dosyayı görüntüle 945503
Şans bize de gülür mü gülümÖdeme gelince 5 kişiye özelden ulaşılıp dm grup oluşturulacak. Herkese bol şanslar dostlar.. akşam yine devamm. @Daimon @Shellac kilit reisEkli dosyayı görüntüle 945503
Ciddi anlamda seçtim kalpten seçtim@JoeQuanqa adamla dalga geçme la yazıktır
Benide seçer misin 👉🏿👈🏿Ciddi anlamda seçtim kalpten seçtim
Malesef dostum 2 hakkım vardı diğer 3ü eşrefe seçtirdim oda heyecanını yaşasınBenide seçer misin 👉🏿👈🏿
Aşırı seçici duruyorsun 🤌🏿Malesef dostum 2 hakkım vardı diğer 3ü eşrefe seçtirdim oda heyecanını yaşasın
Aga msjlari okursa esrefreis yazarsa yazablrm msj atamiyorum reisden bekliyrm msj atarsada aatmazsada kesenine bwreket elmden ne glr o sende saol wallahiKardeşim sen benim ismimi ver sonra ibanına bak rahat ol
Sen elmaslari bozdur dost zenginsinBenide seçer misin 👉🏿👈🏿
Eyv kardeşim prensip meselesiAşırı seçici duruyorsun 🤌🏿
1790 nasıl bozacaz yetmiyor leaderboardda birinci olacam biriktiricemSen elmaslari bozdur dost zenginsin
Kral senin dualar olmasa işimiz zordu gercektenKesene bereket DARDA zorda kalmayasin muradin.yerine gelsin @EşrefTEK80 ne diyim wallahi dilegin kabul olsun herneyse
Başkana ya bozsun1790 nasıl bozacaz yetmiyor leaderboardda birinci olacam biriktiricem
Evet 2 k olması gerekiyor1790 nasıl bozacaz yetmiyor leaderboardda birinci olacam biriktiricem