- 8,671
- 7,329
- 113
ben seni tutuyorumbol şans eşref
ben seni tutuyorumbol şans eşref
Atlanta kazanir 2.90 oran kesinlikle çok değerliHerkese selamlar Dostlar basketbol hakkında bilgi , fikir, düşünce paylaşım konumuz. Lütfen kimse kimseye hakaret etmeden tartışmadan Forum kuralları dahilinde katılım sağlasın..
Reis New York favorisi bu maçın değil mi ? Oranlardan bağımsız, 3. Per New York 27 satar mı senceAtlanta hucum takımıdır dost küçük bir ritim bulursalar 106 sayi yi rahat atarlar bende atlanta 106 say8 atar dicektim sana o bana daha çok mantıklı geldi
gokaya yanlış bize yanlıştırMalum grup hariç
Boldns wheHerkese selamlar Dostlar basketbol hakkında bilgi , fikir, düşünce paylaşım konumuz. Lütfen kimse kimseye hakaret etmeden tartışmadan Forum kuralları dahilinde katılım sağlasın..
bol sans olsunHerkese selamlar Dostlar basketbol hakkında bilgi , fikir, düşünce paylaşım konumuz. Lütfen kimse kimseye hakaret etmeden tartışmadan Forum kuralları dahilinde katılım sağlasın..
Halledecekler sözlerini aldım 🤣gokaya yanlış bize yanlıştır
allah akil versinBoldns whe
Evet ağır favori sayılırReis New York favorisi bu maçın değil mi ? Oranlardan bağımsız, 3. Per New York 27 satar mı sence
evinde oynuyor favori 27 denenebilir aslındaReis New York favorisi bu maçın değil mi ? Oranlardan bağımsız, 3. Per New York 27 satar mı sence
Hayırdır ihtiyar gene ne ağlıyonallah akil versin
21 nısan sabahı gokay bağlanır canlı desteğe noldu bizim söz hahahahaHalledecekler sözlerini aldım 🤣
MAddi talep yasaktırhayırlı geceler. reis yanlış anlama dilenci falan değilim zaten ilk defa böyle bir şey istiyorum. baycontide 2000 tl yaptım fs ile. 1000 tl yatırım istiyor. bir destek olsan çeksem, sonra sana versem havale masrafları dahil. ilaç gibi gelir şu an bana 1000 tl
Play of maci bu per bahsi risktir nba de favori garanti degil ki geçen sene indiana final yaptı New sadece jalenin eline bakıyor atlan tada opsiyon çok fazla New e göre evinde oynadığı için suan favori sadeceReis New York favorisi bu maçın değil mi ? Oranlardan bağımsız, 3. Per New York 27 satar mı sence
ne agkicam zirtoHayırdır ihtiyar gene ne ağlıyon
Ağlama hadi oynane agkicam zirto
Canlıdan engel yemişim hesap kısıtlı foruma girip yeni konu aç sekmesine ba...21 nısan sabahı gokay bağlanır canlı desteğe noldu bizim söz hahahaha
brunson 1. ve 3. çeyrek hep 12 dakika oynuyorPlay of maci bu per bahsi risktir nba de favori garanti degil ki geçen sene indiana final yaptı New sadece jalenin eline bakıyor atlan tada opsiyon çok fazla New e göre evinde oynadığı için suan favori sadece