Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / NBA Kasa 3K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fussemaniak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
634
159
43
Herkese selamlar Dostlar basketbol hakkında bilgi , fikir, düşünce paylaşım konumuz. Lütfen kimse kimseye hakaret etmeden tartışmadan Forum kuralları dahilinde katılım sağlasın..
Atlanta kazanir 2.90 oran kesinlikle çok değerli

Ekli dosyalar

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,394
17,786
113
Atlanta hucum takımıdır dost küçük bir ritim bulursalar 106 sayi yi rahat atarlar bende atlanta 106 say8 atar dicektim sana o bana daha çok mantıklı geldi
Reis New York favorisi bu maçın değil mi ? Oranlardan bağımsız, 3. Per New York 27 satar mı sence

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,902
9,061
113
bende 3.çeyrek üst olur iki hucum takımı pas geçmez diye düşünüyorum

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,162
193,086
113
hayırlı geceler. reis yanlış anlama dilenci falan değilim zaten ilk defa böyle bir şey istiyorum. baycontide 2000 tl yaptım fs ile. 1000 tl yatırım istiyor. bir destek olsan çeksem, sonra sana versem havale masrafları dahil. ilaç gibi gelir şu an bana 1000 tl
MAddi talep yasaktır
Konudan YASAKLANDIN
Tekrarlanır ise forumdan BANLANACAKSIN Dostum.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
53,578
113
Reis New York favorisi bu maçın değil mi ? Oranlardan bağımsız, 3. Per New York 27 satar mı sence
Play of maci bu per bahsi risktir nba de favori garanti degil ki geçen sene indiana final yaptı New sadece jalenin eline bakıyor atlan tada opsiyon çok fazla New e göre evinde oynadığı için suan favori sadece

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,608
12,576
113
Play of maci bu per bahsi risktir nba de favori garanti degil ki geçen sene indiana final yaptı New sadece jalenin eline bakıyor atlan tada opsiyon çok fazla New e göre evinde oynadığı için suan favori sadece
brunson 1. ve 3. çeyrek hep 12 dakika oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...