- 44,035
- 27,946
- 113
Bol bol şansHerkese selamlar Dostlar basketbol hakkında bilgi , fikir, düşünce paylaşım konumuz. Lütfen kimse kimseye hakaret etmeden tartışmadan Forum kuralları dahilinde katılım sağlasın..
Bol bol şansHerkese selamlar Dostlar basketbol hakkında bilgi , fikir, düşünce paylaşım konumuz. Lütfen kimse kimseye hakaret etmeden tartışmadan Forum kuralları dahilinde katılım sağlasın..
sana neeeee3Ağlama hadi oyna
erhan nba takip ediyorsun ama hep 0 takılıyorsun ne işşPlay of maci bu per bahsi risktir nba de favori garanti degil ki geçen sene indiana final yaptı New sadece jalenin eline bakıyor atlan tada opsiyon çok fazla New e göre evinde oynadığı için suan favori sadece
Biliyorum da adam 3 per atamasa ne olacak ikinci bir skoreri yok kibrunson 1. ve 3. çeyrek hep 12 dakika oynuyor
biz ne güneduruyoruz bizim engel yok ayarlarız gerekirse destek var hashshhsCanlıdan engel yemişim hesap kısıtlı foruma girip yeni konu aç sekmesine ba...
nerden biliyon laerhan nba takip ediyorsun ama hep 0 takılıyorsun ne işş![]()
Bak bida tahrik edersen dayı raporlarımsana neeeee3
Slot saolsun hiç snaa gecmisimi anlatmadim mi pauhaerhan nba takip ediyorsun ama hep 0 takılıyorsun ne işş![]()
bana neeee3Bak bida tahrik edersen dayı raporlarım
işte bende onu dedim sıkıntılı duruyor ama atlantada ilk 5 in 4 ü 10 sayı üstü atmış dağılmış skorBiliyorum da adam 3 per atamasa ne olacak ikinci bir skoreri yok ki
Salı tekrardan süreç devam ediyor çekerlerse o zaman yandık iştebiz ne güneduruyoruz bizim engel yok ayarlarız gerekirse destek var hashshhs
Rapor atıldı dayı öteki tarafta belki iyi insan olmanı temenni ediyorumbana neeee3
ohoo sende slota dadandıysan işin zor geşmiş olsunSlot saolsun hiç snaa gecmisimi anlatmadim mi pauha
Olduğunda konu acarim surkeli adam tanıyor beni tek yemeyi seven insan değiliz puahanerden biliyon la
kime neeeeeRapor atıldı dayı öteki tarafta belki iyi insan olmanı temenni ediyorum
kötü düşünmeyelim ya yolumuz güzel kafamız kadar değil amaSalı tekrardan süreç devam ediyor çekerlerse o zaman yandık işte
Ben gecen seneden beri daldım hayatimi mahvettim valaohoo sende slota dadandıysan işin zor geşmiş olsun
Eyvallah patron bugün iyidinkötü düşünmeyelim ya yolumuz güzel kafamız kadar değil ama
bol sansAtlanta 104.5 üst oynadim. Burası rolling konusu değil o sebepden kupon paylaşımı yapmıyorum dostlar takip etmek isteyen ona göre takip etsin yada kurallar dahilinde sohbet etsin. Gerekeni de özelden yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Herkese bol şanslar