- 5,731
- 2,051
- 113
bu ne aga adam 100 tl dağıtsa rollingi takip edenlere eksiye düsüyo
Hakan bugune kadar bana kotu tek lafi olmadi ki dost ben adama 50 defa laf ettim Allah var adam dönüp bir defa bile laf etmedi banaBilmiyorum valla atışma faln olduysa geçmişte onun içindr
Başka kuponlar dostnereye gidecen reis ?
Ettiysem kusura bakma demiş adam işteHakan bugune kadar bana kotu tek lafi olmadi ki dost ben adama 50 defa laf ettim Allah var adam dönüp bir defa bile laf etmedi bana
cansın dost götür beni gittiğin bayiyeBaşka kuponlar dost
Ben bitiremem sanırım sahur yapicam sonra uyurumDaha 1 adım gitti sırada 2. Adım var bauru rollinge dahil değil onu arkada başk siteden oynadı
Bala geri kaybettik Gibi@Golcümetin sende şansa bala kazandın la puhahh
Yarın öğlene anca biter bu roll zaten büyük ihtimalleBen bitiremem sanırım sahur yapicam sonra uyurum
KızdımBala geri kaybettik Gibi
Rastgele
saplakeeee
Bol şanslar dost
O kusura bakmasın o bana kotu tek bir laf bile etmedi bugune kadar benim kızdığım olaylar farkliydi surkeli rol takip edilmez bunu sürekli hale getirdiği için gidip bir iş bulup çalışsın neden burda her gün birilerinin eline bakıyor ki hoş değilEttiysem kusura bakma demiş adam işte
Benim ibani isterse vardır sende verirsin whydshYarın öğlene anca biter bu roll zaten büyük ihtimalle
Mühim olan hatayı anlamaktır Hakanda anladıEttiysem kusura bakma demiş adam işte
Bunu da alalım içeri haydi
Bol şans