Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evkur Taşpınar Ürün Alımı

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Eva AVM var online başvuru ile sana belli bir limit veriyor, o limit ile altın alıp altını da bankanın altın hesabına yatırıyorlar, ama başka çaren yoksa asla tavsiye etmem en azılı tefeciden daha zalimler. 50k k lık limit ile 30k lık altın aldırıyor, üstüne borcu sterlin kuru üzerinden ödüyorsun. Korkunç bişey
Oneymis öyle kral ya borcu nasıl ödenmez hale getirebiliriz diye çok düşünmüş olmalilar

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
1,139
113
Eva AVM var online başvuru ile sana belli bir limit veriyor, o limit ile altın alıp altını da bankanın altın hesabına yatırıyorlar, ama başka çaren yoksa asla tavsiye etmem en azılı tefeciden daha zalimler. 50k k lık limit ile 30k lık altın aldırıyor, üstüne borcu sterlin kuru üzerinden ödüyorsun. Korkunç bişey

tefeci bulsam daha az fsiz oderim heralde :))

ya knka benm persembe sabahi 50.000 odeme ypmam lazm o yuzden bakalim nasl cikcaz isin icinden :/

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,838
27,035
113
Oneymis öyle kral ya borcu nasıl ödenmez hale getirebiliriz diye çok düşünmüş olmalilar
Bir zmnlar aptallık edip 12k para elime geçmişti ödemeyi 75k olarak yapmıştım taksitler halinde, sen düşün artık nasıl bir tefecilik

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Bir zmnlar aptallık edip 12k para elime geçmişti ödemeyi 75k olarak yapmıştım taksitler halinde, sen düşün artık nasıl bir tefecilik
Bi krediyi 3 kez yapılandırsan o tutara ulaşmasi çok zor. Ellerine düşürdülermi nasıl yolacaklarini çok iyi biliyorlar. Bu illet insanı herşeye sürükler, çok mantıksız şeyler çok cazip gelmese de kabulleniyoruz ne yazık ki...

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
2,091
113
guzel demekki sehirden sehire degisiyor yorumlara baktmda kefil isteyenler olmus maasin asgari ucretmiydi dost yani borcun filan yoktu demi??

maasim var zaten her ay 6-7 k taksit odeyebilirim bi telefon alip saticam en azndan su boslukdan cikmak icin..
Şehirle alakası yok daha önce alışveriş yapmış ödeme de sorun çıkartmamis kişilerden kefil istemiyo ilk alışverişi olan herkesden kefil istiyorlar

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,040
715
113
arkadaslar merhaba bu firmalardan senetle urun alma olayini duydum lakin hic gidip basvurmadim 1 sene oncesine kadar icra coktu su an hic icra borcum yok puanimda 0 dan 950-1000 leri gormeye basladi son zamanlarda buralardan senetle urun alan varmi kefil direk isteniyormu? ona gore bugun bi is cikisi gideyim cunki bi 50.000 tl lazim son care burasi kaldi.. alisveris yapan veya sahit olan varmi? iyi forumlar..
Hiç girme kral orası çözüm değil

bronn77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
159
43
50binlik üründe eline geçecek para maximum 15-20 arası olacak. kumar oynamayı mutlaka deneyeceksin hepsi yada bir kısmı ile. onuda kaybedersen 1 günde fazileriyle birlikte 70-80k borcun olacak. bu gününü ararsın. sağlık sözkonusu değilse hiç bulaşma. borç borcu doğuruyor kartopu gibi.

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
arkadaslar merhaba bu firmalardan senetle urun alma olayini duydum lakin hic gidip basvurmadim 1 sene oncesine kadar icra coktu su an hic icra borcum yok puanimda 0 dan 950-1000 leri gormeye basladi son zamanlarda buralardan senetle urun alan varmi kefil direk isteniyormu? ona gore bugun bi is cikisi gideyim cunki bi 50.000 tl lazim son care burasi kaldi.. alisveris yapan veya sahit olan varmi? iyi forumlar..
Siigortlali calisiyor olman laazim
Ilk alisveris diye 1 kefil lazim
Ve urunu vermedenn oncr gelip komsulaariina sizi soorarlar; aslan17 ne zamandir burada oturuyor vs

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
oylede knka cozum olan bi yer yok :)) para lazm :))
Para mı lazım yapma ya kumar oynayan insanın parayami ihtiyacı olur.
Bu şartlarda evkura hiç umutlanma kral. Olmadığı daha iyi boş ver

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
2,545
113
Taspinar iyidir evin ihtiyaclari icinde surekli kullaniyorum. Evkur tefeciden farksiz. Taspinar eve falan gelip komsulara sormaz , evkur binaya gelir komsulara seni sorar. Taspinar sigortan ve maasin iyiyse kefil istemez ama asgari ucretsen kefil ister

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
2,545
113
tefeci bulsam daha az fsiz oderim heralde :))

ya knka benm persembe sabahi 50.000 odeme ypmam lazm o yuzden bakalim nasl cikcaz isin icinden :/
Dostum persembe gunu odemen varsa buralara bel baglama zaten en az 1 hafta hesap acilis onay sureci var ilk alisveriste

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Geçen sene antalyada sormuştum ben ps5,son 6 ay sabit biryerde sigortalı çalışıyorsan bordroyu getir kefile falan gerek yok demişti,sonra gittim letgodan elden aldım artık 2.5 kat fiyat farkı çıkardılar

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Beyaz eşya alan bir arkadaşımız bir kaç taksiti ödemekte sorun çekmişti,aile yakınlarını aramaya başladılar,o şekilde de kansızlar bilgin olsun,banka gibi telefonu kapatıp geçemiyorsun.

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Abad altın diye ne idüğü belirsiz bir gram altın gönderiyormuş. Bence asıl burdan kazanıyorlar

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,809
981
113
10 sene geçti 2binlik icrayı inatla devam ettiriyo