- 10,211
- 11,671
- 113
Eda Taşpınar okudum, gençliğimizin favori milflerinden
Fiziki altın diye bişey yok, bankada altın hesabı açıyorsun, o hesaba altınını gönderiyorlarAbad altın diye ne idüğü belirsiz bir gram altın gönderiyormuş. Bence asıl burdan kazanıyorlar
Google yorumlarda gördüm. Fiziki yolluyor ama uçuk fiyatlar. 7000lik gramı 8300den satıyorFiziki altın diye bişey yok, bankada altın hesabı açıyorsun, o hesaba altınını gönderiyorlar
Fiziki altın diye bişey yok, bankada altın hesabı açıyorsun, o hesaba altınını gönderiyorlar
Fiyat doğru normal fiyatın çok üzerinde satıyor sana ama altın hesabına kaç gram aldıysan gönderiyorlar, taksitleri de sterlin kuru üzerinden ödüyorsun, ben almıştım zamanında, bulaşılacak en son yer bile değildir inanGoogle yorumlarda gördüm. Fiziki yolluyor ama uçuk fiyatlar. 7000lik gramı 8300den satıyor
Sadece o olsa iyi, sana Korgo ile sözleşme gönderiyorlar, sözleşmeyi imzalarken video çekip adamlara gönderiyorsun, sonra imzaladığın evrakları geri onlara gönderiyorsun o şekilde hesaba geçiyor aldığın ürün.guzel lakin adamlar hesap limit onaayi icin 20 gun sonrasina randevu veruyor demekki cok yogunlar)