Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evo Herzaman 6 Blackjack

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,769
728
113
beyler evoya dealerin elinde her zaman 6 olan Blackjack gelmiş 1.5x ödüyor ama dealerin kazandığını çok az gördüm deneyin derim çoğunlukla patliyor dealer

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,882
2,285
113
beyler evoya dealerin elinde her zaman 6 olan Blackjack gelmiş 1.5x ödüyor ama dealerin kazandığını çok az gördüm deneyin derim çoğunlukla patliyor dealer
Kurpiyerin az kazanacağı oyun vvermez onlar o zamana denk gelmiştir

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,002
954
113
Tam benlik oyun blackjack oyun adi ne. Sadece evoda oynuyorum ben

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,930
11,287
113
Bro dediğinden tek kelime anladıysam harap olayım.Yer 6’iken patlarsa 2 katı yerine 1.5 katınımı ödüyor.Yada yer 6 iken hep kazanç mı veriyor

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,484
5,738
113
O yeni gelmedi dost baya oldu çıkalı sen iyi zamana denk gelmiş sin yoksa ful 20 21 ü buluyo

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
721
113
Masa ufak kart dolu nerede ise 10 lü kağıt yok evo kaybedeceği bir şey açmaz uzak durun daha iyi birde ödemeside az gereksiz yani

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,089
1,312
113
Bunlar öpemeyeceği eşşeğin önüne ot koyar mı dostum o destede 10lu kart yoktur bahse girerim