- 1,769
- 728
- 113
beyler evoya dealerin elinde her zaman 6 olan Blackjack gelmiş 1.5x ödüyor ama dealerin kazandığını çok az gördüm deneyin derim çoğunlukla patliyor dealer
Kurpiyerin az kazanacağı oyun vvermez onlar o zamana denk gelmiştirbeyler evoya dealerin elinde her zaman 6 olan Blackjack gelmiş 1.5x ödüyor ama dealerin kazandığını çok az gördüm deneyin derim çoğunlukla patliyor dealer
blackjacki bilirsin kralim ya 6 çoğunlukla patlar evet şans ama 1.5x vermesinden anlayabilirsinKurpiyerin az kazanacağı oyun vvermez onlar o zamana denk gelmiştir
Tam benlik oyun blackjack oyun adi ne. Sadece evoda oynuyorum benbeyler evoya dealerin elinde her zaman 6 olan Blackjack gelmiş 1.5x ödüyor ama dealerin kazandığını çok az gördüm deneyin derim çoğunlukla patliyor dealer
Bro dediğinden tek kelime anladıysam harap olayım.Yer 6’iken patlarsa 2 katı yerine 1.5 katınımı ödüyor.Yada yer 6 iken hep kazanç mı veriyorbeyler evoya dealerin elinde her zaman 6 olan Blackjack gelmiş 1.5x ödüyor ama dealerin kazandığını çok az gördüm deneyin derim çoğunlukla patliyor dealer
O yeni gelmedi dost baya oldu çıkalı sen iyi zamana denk gelmiş sin yoksa ful 20 21 ü buluyobeyler evoya dealerin elinde her zaman 6 olan Blackjack gelmiş 1.5x ödüyor ama dealerin kazandığını çok az gördüm deneyin derim çoğunlukla patliyor dealer
Yerde sürekli 6 var dost yanına acan kartlarla belli oluyor ama çokta iyi değilBro dediğinden tek kelime anladıysam harap olayım.Yer 6’iken patlarsa 2 katı yerine 1.5 katınımı ödüyor.Yada yer 6 iken hep kazanç mı veriyor
Kasa her zaman başlangıçta 6 ile mi başlıyor yani.Ne bu oyunun adı tam olarakO yeni gelmedi dost baya oldu çıkalı sen iyi zamana denk gelmiş sin yoksa ful 20 21 ü buluyo
Yer sürekli 6Kasa her zaman başlangıçta 6 ile mi başlıyor yani.Ne bu oyunun adı tam olarak
İlk defa duydum vallahi bi bakayım bro yer 6 ise sürekli başlangıçta iyiymiş vallahi izleyeyim bakayım bi ödeme 1.5 olmasa harbi iyiymişYer sürekli 6
Galiba masaların adı always dıKasa her zaman başlangıçta 6 ile mi başlıyor yani.Ne bu oyunun adı tam olarak
Ödeme düsük ve çokta iyi değil ben biraz denedim kactım çok 20 21 yapıyorİlk defa duydum vallahi bi bakayım bro yer 6 ise sürekli başlangıçta iyiymiş vallahi izleyeyim bakayım bi ödeme 1.5 olmasa harbi iyiymiş
Evo lobisinde mi bro baktımda şu anda göremedimGaliba masaların adı always dı
Evo blackjack lobisindeEvo lobisinde mi bro baktımda şu anda göremedim
Ben söyledim bu masa diğerlerinden daha berbat hem ödemesi düsük hemde en çok 20 21 olan masa çöp yaniİlk girdiğim elde yere bak 😂 İlk oyun böyle diyorsa hiç bakmaya bile gerek yok Ekli dosyayı görüntüle 980397
Bak sana göstermek için gireyim dedim direk 19 yaptı 🤣🤣İlk girdiğim elde yere bak 😂 İlk oyun böyle diyorsa hiç bakmaya bile gerek yok Ekli dosyayı görüntüle 980397