- 19,471
- 21,974
- 113
Gelmese bile iadeni alırsın.Takip bile etme
1 üst oynadım üstad
Ekli dosyalar
-
24.8 KB Görüntüleme: 11
Gelmese bile iadeni alırsın.Takip bile etme
1 üst oynadım üstad
A.sSelamün aleyküm bol şanslar
Beyler iftara kadar bu rol bitermi![]()
Yumurta göte dayandı senin şahsına söylenen degil halk arasında söylenilen imalı bi cümle zora sokmak baabında sen nereye çekiyosun olayı madem benı biliyosun kimsenin şahsına durduk yere hakaret saygısızlık etmicegimi de bilirsin bilende bilirSenin ağzından çıkanı kulağın duymuyor galiba balgam atım gote dayandı ben 39 yaşındayım he sen beni tanımadan etmeden bu cümleleri kaldirabildigimi nerden biliyorsun seni severim ama bu tarz konuşmaları sen değil kimseyle sevmem başkasına yapmadığım şeyleri kendime de istemiyorum bu kadar basit alinmani gerektirecek bişe yok sadece konuşmalarına dikkat et dedim
Senin baskette won.baya sansin var.sansin daim olsun tbrkler kardes.Denizli 1 gol gelir mi ki
gelcek gibi 17 dk var umarım gelir1 üst oynadım üstad
Kanka gelecekten geldim ben rahat ol1 üst oynadım üstad
2 oldu woonn tebriklerr1 üst oynadım üstad
Adamın içine doğmus al bak won1 üst oynadım üstad
Olsun iade garanti en azindan.bnce 1.1 olur 0.2 olmaz1 üst oynadım üstad
Ve wooon 2 0Kanka gelecekten geldim ben rahat ol![]()
Basketin won ama1 üst oynadım üstad
Yaşımın kücük oldugunu biyografiye bakarak yorumluyorsan yanlıs dusunuyosun kendince haklısın sende ama sadece kendince saygısızlık veya igrenclik gibi niyetim olsa açıkca söylerdim ki öyle bi niyetim yokEvo ben olaya mudahil olmak istemedim kardes.arkadasin yasi kucuk yasina yer bosver buyukluk sende kalsin.bende senin hakli oldugunun farkindayim ama simdi simdi sana destek cikarsam adam roll yapiyor yalakalik yapiyosun muhabbeti olur diye mudahil olmak istemedim.arkadasin laflarini secmesi gerekir karsisindakinin yasina gore konusmasi ve saygi cercevesinde konusmasi gerekir.ne kdr samimi olursa olsun burasi forum sayfasi burda terbiyeli edepli konusulmasi gerekir yazdigi msj igrencti.oz elestiri yapmayi zamanla ogrenicektir.buyukluk sende kalsin uzatma bnce bosver.
He bu sefer won bak.adam zirt diye 1 k oldu bile laVe wooon 2 0![]()
Bu olcak inşallahHadi bol şansımız olsun
Ekli dosyayı görüntüle 70065
İnsallah gelecektırHadi bol şansımız olsun
Ekli dosyayı görüntüle 70065