Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling evolaydis 100----->700 5/20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Senin ağzından çıkanı kulağın duymuyor galiba balgam atım gote dayandı ben 39 yaşındayım he sen beni tanımadan etmeden bu cümleleri kaldirabildigimi nerden biliyorsun seni severim ama bu tarz konuşmaları sen değil kimseyle sevmem başkasına yapmadığım şeyleri kendime de istemiyorum bu kadar basit alinmani gerektirecek bişe yok sadece konuşmalarına dikkat et dedim
Yumurta göte dayandı senin şahsına söylenen degil halk arasında söylenilen imalı bi cümle zora sokmak baabında sen nereye çekiyosun olayı madem benı biliyosun kimsenin şahsına durduk yere hakaret saygısızlık etmicegimi de bilirsin bilende bilir

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Beyler yanlis anlamayin hepimiz burda yuz yuze bakiyoruz kardesim adam sevmiyor oyle mubabbetleri sende yapmazsin olur biter,, evo sende uyardin oda ona gore davranir bilmiyordu demek ki 1 seferlik hoş goru goster kanka sende oda bidaha bu sekil yapmaz olur biter

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Beyler tartışma gerginlik bitsin lütfen.Sohbetimiz muhabbetimiz iyiydi.Hepimiz arkadaşız hepimiz birlikte bir şeyler paylaşıp gülüp eğleniyoruz şurada gerginliğe hiç gerek yok

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Evo ben olaya mudahil olmak istemedim kardes.arkadasin yasi kucuk yasina yer bosver buyukluk sende kalsin.bende senin hakli oldugunun farkindayim ama simdi simdi sana destek cikarsam adam roll yapiyor yalakalik yapiyosun muhabbeti olur diye mudahil olmak istemedim.arkadasin laflarini secmesi gerekir karsisindakinin yasina gore konusmasi ve saygi cercevesinde konusmasi gerekir.ne kdr samimi olursa olsun burasi forum sayfasi burda terbiyeli edepli konusulmasi gerekir yazdigi msj igrencti.oz elestiri yapmayi zamanla ogrenicektir.buyukluk sende kalsin uzatma bnce bosver.
Yaşımın kücük oldugunu biyografiye bakarak yorumluyorsan yanlıs dusunuyosun kendince haklısın sende ama sadece kendince saygısızlık veya igrenclik gibi niyetim olsa açıkca söylerdim ki öyle bi niyetim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...