- 19,483
- 22,008
- 113
Papara hesabını alayım ustad çekim gelince atayım sana hemen 100 tl sen 5 kişiye paylaştır istersen ya da 2 sen nasıl istersenLilll gooool
Papara hesabını alayım ustad çekim gelince atayım sana hemen 100 tl sen 5 kişiye paylaştır istersen ya da 2 sen nasıl istersenLilll gooool
ahahaListeyi hazırladım ben
Yilmazseko21
Yilmazseko21
Emreyagmur
Yilmazseko21
Yilmazseko21
Guerra06
Yilmazseko21![]()
Ben cekilise katilmandan yada kazanmandan rahatsiz degilimki.vasifsiz olmandan ve cakalligindan rahatsizim!Surgun ağlıcaksan boyle çekilişe katılmam ben üzme kndini sen
Hacı birde 5 Yılmazseko21 den 1 tanesine bile çıkmıyormuş düşünseneListeyi hazırladım ben
Yilmazseko21
Yilmazseko21
Emreyagmur
Yilmazseko21
Yilmazseko21
Guerra06
Yilmazseko21![]()
Hay hay kardes sustum@surgun57 dost cevap yazma su adama keyfimiz kaçmasın lütfen diyorum sana..
Zaten genelde öyleHacı birde 5 Yılmazseko21 den 1 tanesine bile çıkmıyormuş düşünsene![]()
kanka çekilişi yap istersen sen 5 kişiyi belirle yorumumu begenenler arasında çekiliş diyePapara hesabını alayım ustad çekim gelince atayım sana hemen 100 tl sen 5 kişiye paylaştır istersen ya da 2 sen nasıl istersen
Saçma olut bro toplasan 5 kişi var zatenBeyler 06.00 kadar bunu begenin para gelince cekilisi yapariz![]()
Kardes bos yapıyosun cıdden cakallık diyorsun 20 tlnın cakallıgını yapcak insan degılım ihtiyacın varsa at paparanı ben atarım sabah 20 tlBen cekilise katilmandan yada kazanmandan rahatsiz degilimki.vasifsiz olmandan ve cakalligindan rahatsizim!
emre topu topu 10 kişi çıkarız bence 10 a 10 yapalım ne dersinizBeyler 06.00 kadar bunu begenin para gelince cekilisi yapariz![]()
Olsun kanka sonra bisey cikmasinSaçma olut bro toplasan 5 kişi var zaten![]()
7 8 kişi varızemre topu topu 10 kişi çıkarız bence 10 a 10 yapalım ne dersiniz
Kanka zaten 5 kişiyiz ne çekilişiBeyler 06.00 kadar bunu begenin para gelince cekilisi yapariz![]()