Dun nerdeydinYa kufur etmıcem etmıcem dıyorum 2 aydır atıcak sözde bana parasında degilim he![]()
Dun nerdeydinYa kufur etmıcem etmıcem dıyorum 2 aydır atıcak sözde bana parasında degilim he![]()
Dost nasibinde varsa o para gelir seni bulur.Rahatsız olmalık bir durum yok sende beğendin seninde hakkın çekilişe girmek.Nasipten öteye gidilmez6 kişi var herhalde bazı arkadaslar rahatsız oldu gelip yprum yaptım diye cıkabilirim
Kendisini tanırım sigarasız zamanda bile sigara parası attığı çok oldu kral insandırİyi alistin bana dun 20 bi kerede 100 atmisti.gecen bnde vardi vardi bnde ona 50 attim
Görmemişimdir özelden yazdı bana 2 dir aynısını yapıyor benım umrumds degıl mıktarı onemlo olan dedigin olmasııDun nerdeydin
Bu gelsede kurtulsak la yoruldum bn yaSon kuponumuz beyler gelirse gelir gelmezse yarın devam ederiz aynı kişilerle etiketlerim sizi gözler kayıyorEkli dosyayı görüntüle 70070
Ya tabıkı oyle ama 20 tl için bi çakallığımız klmıştı onuda soyledılerDost nasibinde varsa o para gelir seni bulur.Rahatsız olmalık bir durum yok sende beğendin seninde hakkın çekilişe girmek.Nasipten öteye gidilmez
meryem misin nesin uzatma artık bilader ya burda 2 kişinin didişmesi koca forumun huzurunu bozuyor tartışmak isteyen özelden tartışsın buraya yazmayın lütfenYa tabıkı oyle ama 20 tl için bi çakallığımız klmıştı onuda soyledıler
Bncede oyle.varolsun.bana 100 attiginda monopolyden 50 vurmustu.o zaman sabah karsi gelmisti.dinamobetden 50yi 27 dkda cekti baya dagitmisti.Kendisini tanırım sigarasız zamanda bile sigara parası attığı çok oldu kral insandır
Uslubune dikkat edersen sevinirimmeryem misin nesin uzatma artık bilader ya burda 2 kişinin didişmesi koca forumun huzurunu bozuyor tartışmak isteyen özelden tartışsın buraya yazmayın lütfen
çek kanka bol şans herkeseUnclaimed61
Canberk3535
Yilmazseko21
Guerra06
Sürgün57
Ganilost
Meryem54
Yapıştır kankaUnclaimed61
Canberk3535
Yilmazseko21
Guerra06
Sürgün57