Kanka öyle heyecan yaptın ki Evo yerine beni alıntılamışsınKasa kac k oldu evooo way mg bee 87 kurusuda bassaydin simdi 8 liramiz daha olcakti lan
Dostum bnce 80i 200 vercek sekilde 2.5 orana bas.kombinde rahat bulursun o orani.burdan papatez olursak uyuyamam la ben04:00 seansı![]()
Olm bu rol 2 gun sürdü04:00 seansı![]()
Kanka öyle heyecan yaptın ki Evo yerine beni alıntılamışsın![]()
Benimde paket yeniydi benimkide gitti beaDüşünsenize buna bı de kasa bastığımız puhahaha ben 2 paket sigara bitirirdim![]()
AhahahahahahahahaOlemi olmus
Evo cok guzel bi kupon yap 80 bas hedef 700 degilmi 3 oran yakala 140 dagıt bremDüşünsenize buna bı de kasa bastığımız puhahaha ben 2 paket sigara bitirirdim![]()
Valla bizde Ezan okundu sigarada yakamadım kendimi yedim strestenDüşünsenize buna bı de kasa bastığımız puhahaha ben 2 paket sigara bitirirdim![]()
Olacak galiba.burdan batarsak vallahi cokerim la bn.uyku tutmaz mgHadi bugün mutlu birgün olsun![]()
Oruçlu musun daha ben hiç tutamadım yaValla bizde Ezan okundu sigarada yakamadım kendimi yedim stresten![]()
Oruçluyum reisOruçlu musun daha ben hiç tutamadım ya
Bakmadım ona bı bakimKolaybet cekip geldimi @evolaydis
Aman tanrım didimDayanamadım maçı acım dedim bı baktım 90+1 gol de beklemiyoruz bı de takım golü bekliyoruz bı de ne görsün ceza sahasında biri düştü hakem beyaz noktayı gösterdi ama hangisi Bayern anlamadım beyaz formalilara verdi tam golü gördüm çıldırdım![]()
Son kupon saglam olsun essegi saglam saglam kaziga bagla yikma bizi evooooDayanamadım maçı acım dedim bı baktım 90+1 gol de beklemiyoruz bı de takım golü bekliyoruz bı de ne görsün ceza sahasında biri düştü hakem beyaz noktayı gösterdi ama hangisi Bayern anlamadım beyaz formalilara verdi tam golü gördüm çıldırdım![]()