Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling evolaydis 100----->700 5/20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ulan kazsnirsak adamin atacagi 30 lira onuda maclari takip ederken bitirdigim sigarayi yenilemek icin kullanicam.ne strestli geciyo bee uffff

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Düşünsenize buna bı de kasa bastığımız puhahaha ben 2 paket sigara bitirirdim :)

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Dayanamadım maçı acım dedim bı baktım 90+1 gol de beklemiyoruz bı de takım golü bekliyoruz bı de ne görsün ceza sahasında biri düştü hakem beyaz noktayı gösterdi ama hangisi Bayern anlamadım beyaz formalilara verdi tam golü gördüm çıldırdım :)

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Dayanamadım maçı acım dedim bı baktım 90+1 gol de beklemiyoruz bı de takım golü bekliyoruz bı de ne görsün ceza sahasında biri düştü hakem beyaz noktayı gösterdi ama hangisi Bayern anlamadım beyaz formalilara verdi tam golü gördüm çıldırdım :)
Aman tanrım didim

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Son kupon saglam olsun essegi saglam saglam kaziga bagla yikma bizi evoooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...