- 13,418
- 8,912
- 113
Dost yüklü çok girme sen yinede patlamasın kasanBen 1000 yaparsam 2 kişiye 50 gönderirim
Dost yüklü çok girme sen yinede patlamasın kasanBen 1000 yaparsam 2 kişiye 50 gönderirim
Sanada bol sans kardesim.umarim olursunBen 1000 yaparsam 2 kişiye 50 gönderirim
Milan 0-1
Ben 1000 yaparsam 2 kişiye 50 gönderirim
Senin ağzından çıkanı kulağın duymuyor galiba balgam atım gote dayandı ben 39 yaşındayım he sen beni tanımadan etmeden bu cümleleri kaldirabildigimi nerden biliyorsun seni severim ama bu tarz konuşmaları sen değil kimseyle sevmem başkasına yapmadığım şeyleri kendime de istemiyorum bu kadar basit alinmani gerektirecek bişe yok sadece konuşmalarına dikkat et dedimDogru oldugunu dusundugum bişeyden senin laflarınla vazgecmem kendimi ve niyetimi biliyorum tekrar söylesende bişey degişmez yani hele bu cümlenden sonra ben sana tekrar söylemicem hadi bol şans samimi hissedince yükseliyormussun senınde yapın buymus
Abi tamam gece gece polemiğe gerek yok boşver kaldıgımız yerden devam edelimSenin ağzından çıkanı kulağın duymuyor galiba balgam atım gote dayandı ben 39 yaşındayım he sen beni tanımadan etmeden bu cümleleri kaldirabildigimi nerden biliyorsun seni severim ama bu tarz konuşmaları sen değil kimseyle sevmem başkasına yapmadığım şeyleri kendime de istemiyorum bu kadar basit alinmani gerektirecek bişe yok sadece konuşmalarına dikkat et dedim
Gelmese bile iadeni alırsın.Takip bile etme sürpriz olsun dostDenizli 1 gol gelir mi ki
Ve aleyküm selam kralSelamün aleyküm bol şanslar
Beyler iftara kadar bu rol bitermi![]()
Evo ben olaya mudahil olmak istemedim kardes.arkadasin yasi kucuk yasina yer bosver buyukluk sende kalsin.bende senin hakli oldugunun farkindayim ama simdi simdi sana destek cikarsam adam roll yapiyor yalakalik yapiyosun muhabbeti olur diye mudahil olmak istemedim.arkadasin laflarini secmesi gerekir karsisindakinin yasina gore konusmasi ve saygi cercevesinde konusmasi gerekir.ne kdr samimi olursa olsun burasi forum sayfasi burda terbiyeli edepli konusulmasi gerekir yazdigi msj igrencti.oz elestiri yapmayi zamanla ogrenicektir.buyukluk sende kalsin uzatma bnce bosver.Senin ağzından çıkanı kulağın duymuyor galiba balgam atım gote dayandı ben 39 yaşındayım he sen beni tanımadan etmeden bu cümleleri kaldirabildigimi nerden biliyorsun seni severim ama bu tarz konuşmaları sen değil kimseyle sevmem başkasına yapmadığım şeyleri kendime de istemiyorum bu kadar basit alinmani gerektirecek bişe yok sadece konuşmalarına dikkat et dedim
WooonDenizli 1 gol gelir mi ki
Kavga gürültülü bı durum yok benle istediği muhabbeti yapsın etsin herkes için geçerli bu ama o tarz konusmalsr heleki benden yaşça küçük kişilerden duymak hoşuma gitmiyor kimsenin de gitmez zaten onun bile gitmezAbi tamam gece gece polemiğe gerek yok boşver kaldıgımız yerden devam edelim
Ramazan ayında kavgaya gürültüye gerek yok
Sonuna kadar haklısın gerçekten de uzamasın konu diye söyledimKavga gürültülü bı durum yok benle istediği muhabbeti yapsın etsin herkes için geçerli bu ama o tarz konusmalsr heleki benden yaşça küçük kişilerden duymak hoşuma gitmiyor kimsenin de gitmez zaten onun bile gitmez
Gec kalmissin 0.0kende 1 gole muthis oran vardi.1.1 biter gibi bol sans kardesDenizli 1 gol gelir mi ki