Bol sans evo kardesHadi bol şansımız olsun
Ekli dosyayı görüntüle 70065
Bol sans evo kardesHadi bol şansımız olsun
Bol sans kankHadi bol şansımız olsun
Aha Denizli 2 ledi tebrikler dostum1 üst oynadım üstad
bol şansssHadi bol şansımız olsun
Bol şans dostum sıkıldık rol takip edelimHadi bol şansımız olsun
Bu hesap coklu hesap bnce.para kokusunuckokusunu alinca damliyorbdamliyor hemen.hic bi ise yaramaz muhabbet etmez sadece gelir etkinlige katilir para varsa durur yoksa kacar ve cok etkinlikte cikiyor kil oluyorum.bana denk gelirse pis bozucam.İnsallah gelecektır
dost tabi yine sen bilirsin ama 2 kişi 50 yerine 5 kişiye 20 atsan daha fazla kişi sevinse tabi karar senin yinede1000 oldum çekim verip 2 kişiye 50 atacağım
Tebrik ederim dost.Kazancın daim olsun1000 oldum çekim verip 2 kişiye 50 atacağım
Kardesım senın paran karısmak gbi olmasın ama 5 kişi 20 yapsan daha guzel olmazmı1000 oldum çekim verip 2 kişiye 50 atacağım
Evoo gül biraz daa.Sen gülünce kuponlar kazanıyor haydiNeyse uzatmayalım tamam
Hızlı gittin dostum risk aldın bravo cekımler hızlı mı1000 oldum çekim verip 2 kişiye 50 atacağım
Gelecekten gelen adamı unutma gorüsürüz1000 oldum çekim verip 2 kişiye 50 atacağım
Coklu hesap olsa 1.144 mesajı olcagın sanmam önyargı gibi olduBu hesap coklu hesap bnce.para kokusunuckokusunu alinca damliyorbdamliyor hemen.hic bi ise yaramaz muhabbet etmez sadece gelir etkinlige katilir para varsa durur yoksa kacar ve cok etkinlikte cikiyor kil oluyorum.bana denk gelirse pis bozucam.