- 18,766
- 12,939
- 113
Son 10 dk goller gelsiiii
Kanka bu arkadas bana kufur ettigi icin ban yemisti bu 2 hesabiCoklu hesap olsa 1.144 mesajı olcagın sanmam önyargı gibi oldu
Kazancın daim olsun dostumÇekim verdim yatınca 2 arkadasa vericem
Çekilişi yap istersen şimdi kazanan belli olsun diye geldiginde atarsın direk o arkadaşa nasıl olcaksa çekilişÇekim verdim yatınca 2 arkadasa vericem
Dost sen harbiden bu siteden iyi para almışınÇekim verdim yatınca 2 arkadasa vericem
Surgun benı tanıyan tanır bilip bilmeden yada tanımadan yargılamasan daha iyi olurBu hesap coklu hesap bnce.para kokusunuckokusunu alinca damliyorbdamliyor hemen.hic bi ise yaramaz muhabbet etmez sadece gelir etkinlige katilir para varsa durur yoksa kacar ve cok etkinlikte cikiyor kil oluyorum.bana denk gelirse pis bozucam.
Tebrikler kralÇekim verdim yatınca 2 arkadasa vericem
Kardesim benimde yasim 36 biyografiye yasini yanlis girdiysen o senin sorunun.gecen benimlede biraz uslupsuz konustun bnde saka ile karisik seni uyardim uzatmadimda.ama balgam falan yazman hos degildi bunu belirteyim.az onceki mevzuda kimse sana hak vermez.hakli oldugunu dusunmen hakli oldugun onlaminada gelmez.malesef haksizsin.sunuda belirteyim ben mevzuda orta yollu konustum 2 tarafada yardimci olmaya ve ortami yumusatmaya calistim.biraz daha dikkatli konusmani tavsiye ederim gerisini sen bilirsin.konuyu uzatmayalim.hadi bol ssnsYaşımın kücük oldugunu biyografiye bakarak yorumluyorsan yanlıs dusunuyosun kendince haklısın sende ama sadece kendince saygısızlık veya igrenclik gibi niyetim olsa açıkca söylerdim ki öyle bi niyetim yok
Evet ban yemiştim bana edilen küfürler görmemezlikten gelindi bende tutamadım ettım tek engel yiyen ben oldumKanka bu arkadas bana kufur ettigi icin ban yemisti bu 2 hesabi
tamam fake değilsin kardeşim boşver tamam uzatmayalım lütfenSurgun benı tanıyan tanır bilip bilmeden yada tanımadan yargılamasan daha iyi olur
Valla ben hep buralardayim.surda kac kisi var hangisi biliyor seni? Yaz buraya hangisi?Surgun benı tanıyan tanır bilip bilmeden yada tanımadan yargılamasan daha iyi olur
knka 5 kişi 20 yapsak burda 5-10 kişiyizÇekim verdim yatınca 2 arkadasa vericem
yetkili kişi uyuyordur dost şimdi senin yorumunu begenenler arasından 5 kişiye yap çekilişiArkadaslar siz nasıl istiyorsanız 5 kişi 20 de olur 2 kişi 50 de size bırakıyorum yetkili arkadaş bana ulassin ben papara hesabina atayım çekilişle o versin hemen
Valla senın paran nasıl istersen onu yaparsınArkadaslar siz nasıl istiyorsanız 5 kişi 20 de olur 2 kişi 50 de size bırakıyorum yetkili arkadaş bana ulassin ben papara hesabina atayım çekilişle o versin hemen
@emreyagmurArkadaslar siz nasıl istiyorsanız 5 kişi 20 de olur 2 kişi 50 de size bırakıyorum yetkili arkadaş bana ulassin ben papara hesabina atayım çekilişle o versin hemen