- 18,766
- 12,939
- 113
Beyler be bi durun be allah icin bi durun da su kuponu getirelim be
Tbekler kardes.sansin daim olsun.kat kat sana geri donsun attiklarin.1000 oldum çekim verip 2 kişiye 50 atacağım
Saol üstad sana da bol şansTebrikler kral
Ben kendi hesabımdan atsam yetkililer kızar mi durduk yere ban yemeyelim bişey olmaz diosaniz atarım sorun değil
Aynen çekilişi yap kanka sen 5 kişiyi belirle @emreyagmur a atabilirsin gönderimi sağlar arkadaş@mountblade kankam sen önce bi kişileri belirle sonra buradan @emreyagmur bu arkadaşa atarsın o belirlediğin kişilere gönderimi sağlar
Sorun yok biliyosunuz 1 dk almaz kararlastirin@mountblade kankam sen önce bi kişileri belirle sonra buradan @emreyagmur bu arkadaşa atarsın o belirlediğin kişilere gönderimi sağlar
Dedim ya para kokusunu alinca geliyor.sansida var cok etkinlikte cikiyor.simdi biz saatlerdir burdayiz sanirim 7 saat oldu belki daha fazla.simdi etkinlikte kendine yer bulacagini sanarak kaldi ssnirim.bayan degil dimi bu erkek?Kanka bu arkadas bana kufur ettigi icin ban yemisti bu 2 hesabi
atabilirsin kendi hesabından sorun olmaz merak etme dostBen kendi hesabımdan atsam yetkililer kızar mi durduk yere ban yemeyelim bişey olmaz diosaniz atarım sorun değil