- 3,822
- 3,819
- 113
Sorun olmaz dostum emre mod gibidir burda sıkıntıda olmazBen kendi hesabımdan atsam yetkililer kızar mi durduk yere ban yemeyelim bişey olmaz diosaniz atarım sorun değil
Sorun olmaz dostum emre mod gibidir burda sıkıntıda olmazBen kendi hesabımdan atsam yetkililer kızar mi durduk yere ban yemeyelim bişey olmaz diosaniz atarım sorun değil
Erkek kankamDedim ya para kokusunu alinca geliyor.sansida var cok etkinlikte cikiyor.simdi biz saatlerdir burdayiz sanirim 7 saat oldu belki daha fazla.simdi etkinlikte kendine yer bulacagini sanarak kaldi ssnirim.bayan degil dimi bu erkek?
karga kahvaltisini ediyorEvet dostlar haydi biri bi espri yapsında ortam neşelensin beBak ne güzel Evonun kasası iyi durumda @mountblade dostumuz 1000 çekti.Güneş açtı kuşlar ötüyor.Güzel bir gün bizleri bekliyor
![]()
Yok asıl daha iyi olur hepimiz oyle yapıyoruz genelde reisim onların da limitleri dolmamış oluyor sonuc olark forum ıcı yapılan etkınlıkBen kendi hesabımdan atsam yetkililer kızar mi durduk yere ban yemeyelim bişey olmaz diosaniz atarım sorun değil
Sen emreyagmura at o halleder kardesBen kendi hesabımdan atsam yetkililer kızar mi durduk yere ban yemeyelim bişey olmaz diosaniz atarım sorun değil
Hahahhaha ulaanamodlardan çok mesajı olan adam gibi adam @emreyagmur![]()
Surgun ağlıcaksan boyle çekilişe katılmam ben üzme kndini senDedim ya para kokusunu alinca geliyor.sansida var cok etkinlikte cikiyor.simdi biz saatlerdir burdayiz sanirim 7 saat oldu belki daha fazla.simdi etkinlikte kendine yer bulacagini sanarak kaldi ssnirim.bayan degil dimi bu erkek?
Ona binayaten dedim hacîmodlardan çok mesajı olan adam gibi adam @emreyagmur![]()
Listeyi hazırladım benSorun yok biliyosunuz 1 dk almaz kararlastirin![]()