Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling evolaydis 100----->700 5/20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Senin yanlışın var hacı. Mountun dağıttığı ilk çekilişte kendisi yolladı bana özelden Emre değil. Onun üzerinden 3 çekiliş geçti. Bilmeden yorum yapıyorsun
Yok be kardesim emre sana ve bana papara yazin dedi sen yazmamissin bn onu diyorum.neyse bosver uzamasin

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,742
6,794
113
Benim anlamadığım Eren kendini kattığın tüm çekilişlerde ilk sıra çıktın.Bende senin çekilişte 1 kere denk geldim 3 çekilişte.Helal olsun iyi şansın varmış full 1.sıradasın
O adamin cekiliste kendini katmadan almasi lazim dostum Benim dusuncem bu sanstir cikmistir Emre bu yanlisi the olmaz

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Beyler harbiden boş yapoyorsunuz saçınızı kaşıyorsunuz yapmayın sadede totem tebrıkler skorda yazmanıza gerek yok ayrıca takıp edelım yeter konu hortladı :D @emreyagmur sende baj kanka inst

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Ulan 1 evladim var egerki cektigim cekiliste kendi adim ciksin diye bisey yapiyorsam en adiyim oglumu gormek nasip olmasin ki bu ramazan gunu ama bugun anladim ben kimseye iyilik yaramaz cumleten hayirli gunler

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Dakikalar 29 hadi bekletmeyin son dakikaları

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,359
21,830
113
Beyler ben bak 5 Mayıs da uyenoldm toplasan 4 5 çekilişe katıldım bana hiç çıkmadı ama bir gü bile bana neden çıkmadı demedim.şans bu cikadabilir cikmayadabilir. Emre'yi suçlamayı bırakın adam işi gücü bıraktı çekiliş le uğraşıyor.ben en başta sordum yetkili kim ar suan diye hepiniz emreye at dediniz şimdi neden emre ye yukleniyorsunuz

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ulan 1 evladim var egerki cektigim cekiliste kendi adim ciksin diye bisey yapiyorsam en adiyim oglumu gormek nasip olmasin ki bu ramazan gunu ama bugun anladim ben kimseye iyilik yaramaz cumleten hayirli gunler
Tamam la uzatmayin bosverin.totem yapin

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Beyler ben bak 5 Mayıs da uyenoldm toplasan 4 5 çekilişe katıldım bana hiç çıkmadı ama bir gü bile bana neden çıkmadı demedim.şans bu cikadabilir cikmayadabilir. Emre'yi suçlamayı bırakın adam işi gücü bıraktı çekiliş le uğraşıyor.ben en başta sordum yetkili kim ar suan diye hepiniz emreye at dediniz şimdi neden emre ye yukleniyorsunuz
Sorun yok başkan emeğine sağlık Emre'nin ama eşitlik olsa iyi olur 1 kere alan var 3-4 kere alan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...