- 18,766
- 12,939
- 113
Kanka sana da bol sans cumleten
Bende kesmezde o kadar cok yorum vrki @mountblade sıkıntı yasıyorKnka gleen parada kesiyor seko Sende kesmiyorsa sencyap
Bol şansTartışmaya gerek yok kuponlar devam
Reis yanlıs yoldasınTartışmaya gerek yok kuponlar devam
Bana mi dedin onu kral ?Benim anlamadığım Eren kendini kattığın tüm çekilişlerde ilk sıra çıktın.Bende senin çekilişte 1 kere denk geldim 3 çekilişte.Helal olsun iyi şansın varmış full 1.sıradasın
Yok be kardesim emre sana ve bana papara yazin dedi sen yazmamissin bn onu diyorum.neyse bosver uzamasinSenin yanlışın var hacı. Mountun dağıttığı ilk çekilişte kendisi yolladı bana özelden Emre değil. Onun üzerinden 3 çekiliş geçti. Bilmeden yorum yapıyorsun
O adamin cekiliste kendini katmadan almasi lazim dostum Benim dusuncem bu sanstir cikmistir Emre bu yanlisi the olmazBenim anlamadığım Eren kendini kattığın tüm çekilişlerde ilk sıra çıktın.Bende senin çekilişte 1 kere denk geldim 3 çekilişte.Helal olsun iyi şansın varmış full 1.sıradasın
Tamam la uzatmayin bosverin.totem yapinUlan 1 evladim var egerki cektigim cekiliste kendi adim ciksin diye bisey yapiyorsam en adiyim oglumu gormek nasip olmasin ki bu ramazan gunu ama bugun anladim ben kimseye iyilik yaramaz cumleten hayirli gunler
Sorun yok başkan emeğine sağlık Emre'nin ama eşitlik olsa iyi olur 1 kere alan var 3-4 kere alan varBeyler ben bak 5 Mayıs da uyenoldm toplasan 4 5 çekilişe katıldım bana hiç çıkmadı ama bir gü bile bana neden çıkmadı demedim.şans bu cikadabilir cikmayadabilir. Emre'yi suçlamayı bırakın adam işi gücü bıraktı çekiliş le uğraşıyor.ben en başta sordum yetkili kim ar suan diye hepiniz emreye at dediniz şimdi neden emre ye yukleniyorsunuz