- 31,884
- 13,775
- 113
@ezenginer ?aklına bişey qelmesin 🤓Geleceqim qece buradayssn😍😍 dün beni etiketlemedin dünki role
@ezenginer ?aklına bişey qelmesin 🤓Geleceqim qece buradayssn😍😍 dün beni etiketlemedin dünki role
Dostum ben rol açtım sen yoktun takip eden 4 kişi vardı onlar için rol açtım olay buaklına bişey qelmesin 🤓Geleceqim qece buradayssn😍😍 dün beni etiketlemedin dünki role
Futbol gol yok dk 12Evet kupon ne durumda
İnşallah dost9 dk da 4 korner ev hızlı oynuyor 20 ye kadar 1.0 30 kadar 2.0 olsun
Bol şans görünüşe göre yine yuruyorsunDostum ben rol açtım sen yoktun takip eden 4 kişi vardı onlar için rol açtım olay bu
Ozmn etıketlenmemeyi haketmişim,😂😂Dostum ben rol açtım sen yoktun takip eden 4 kişi vardı onlar için rol açtım olay bu
Eyvallah dostBol şans görünüşe göre yine yuruyorsun
Eko uzatmayalım dost ben hakkaniyete önem veririm dost 1700 para dağıttım 1 kişisinin yüzünü sesini duymadım kimseyi ayırmam takip edene emek verene desteğim olduğunu en iyi sen bilirsinOzmn etıketlenmemeyi haketmişim,😂😂
Maç takip ediyoruz lütfen tartismayiniz tartışmanizi özele tasiyiniz 😁Eko uzatmayalım dost ben hakkaniyete önem veririm dost 1700 para dağıttım 1 kişisinin yüzünü sesini duymadım kimseyi ayırmam takip edene emek verene desteğim olduğunu en iyi sen bilirsin